Zöldmetál: Rise Against – Ballad Of Hollis Brown

PPJ         2012.02.19.

Zöld metál rovatunk bővül egy újabb érdemes darabbal.

"A Rise Against (szokás szerint) társadalomkritikus számára a vidéki Amerika lehangoló, kiábrándító arcát bemutató klipet készített Nico Sabenorio, aki nehéz sorsú, munkájukat, otthonukat elvesztett emberek, és sokkolónak szánt tények mellett néha a zenekart mutatja zenélni a javarészt fekete-fehér klipben. Nem mondjuk, hogy mindez hat és fél percen keresztül nem kegyetlenül nyomasztó, ugyanis ez hat és fél percen keresztül kegyetlenül nyomasztó." - írja a Lángoló Gitárok blog.

Igen, 46 millió amerikai él szegénységben!

Az ipari mezőgazdaság fenyegeti az egész egyesült államokbeli vidéki társadalmat!

Tönkremennek a kisgazdaságok, 15 millió gyerek szegény és éhezik!

És ezek után van pofája a Népszabadságnak "szélsőségesen kisbirtokpártinak" titulálni Ángyánt?! Pedig ő csak ezt akarta visszafordítani: MERT A MAGYAR VIDÉKRŐL EGY UGYANILYEN KLIPPET LEHETNE FORGATNI!

         2 hozzászólás

Címkék: amerika videó mezőgazdaság vidék agrárium zöld metál

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr934134575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pandava 2012.02.21. 08:59:45

Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy ha a filmben szereplő statisztikai adatokat összevetjük a magyaréval -a lakosság számát figyelembe véve-, akkor azt látjuk, hogy sok dologban fényévekre vagyunk lemaradva tőlük.

Náluk a szegénységi küszöb kb. ott van, mint nálunk az átlagbér.

 
 
süti beállítások módosítása