"Mindent a maga helyén" - vörösöket ne hívjunk "zöldeknek"!

PPJ         2016.03.19.

>>Úgy általában nem szoktunk aláírogatni, meg petíciózgatni, meg frakciózgatni, mert nem a mi műfajunk, de EZT BIZTOSAN NEM IS FOGJUK AJÁNLANI, HOGY ALÁÍRJÁK, MEG MI SEM FOGJUK. Érveink, ellenvetéseink: 1., nem releváns, hogy "demokráciában", hol szokott lenni a minisztériumok, meg a kormányzati szervek helye, a magyar államigazgatás (leginkább a királyságban, ugye) irányító szerveinek _mindig_ a Budai Királyi Várban _is_ volt helye (miniszterelnök, honvédelem, stb.), ha nem is csak ott. Egy megszállt országban, a kollaboráns köztársaság és a kommunista diktatúra (melyik a demokratikusabb, kedves petíciózgatók?!) alatt, példátlan és módszeres romboló munkával alakítottak ki csak ott "kulturális intézményeknek" a helyét. Elhitették a néppel, hogy azaz övék, de leginkább el akarták törölni a helyét is annak, ami régen egy ország szuverenitásának a jelképe volt, és szimbolikusan is kifejezte az államfő és a kormányzat autoritását. Minden helyreállítást támogatunk ezért, ha ez újraépítés is. Épp ideje van már neki, legalább szimbolikusan megteremteni azt, amit barbár módra leromboltak korábban! 2. a királyoknak, miniszterelnökeinek, kormányzatának van helye a Várban, a köztársasági elnöknek nincs, de múzeumoknak, mindenféle kirakodóvásároknak, születésnapos zsúroknak és társaiknak, meg végképp nincsen! Ha csak úgy lehet elérni, hogy ezek a nemkívánatos "turistaesemények" egyszer s mindenkorra eltűnjenek, akkor legyen az, hogy a magyar állam kormányzatáé lesz újra a Vár, az is jobb. P.S.: A Szent Korona is kerüljön végre vissza a Vár tetejére, hogy méltóképpen várja a jogos lakóját, a magyar királyt, esetleg annak helytartóját, a kormányzót!<< - írta a Regnum! Királyságban gondolkodunk FB oldal a Mindent a maga helyén petíciós oldal kapcsán. 

mindentamagahelyen.jpg

A mi véleményünk a jelenkori "zöldekről", hogy a legkevésbé sem zöldek, sokkal inkább zöldre festettek! A kommunizmus nem veszett el, csak átalakult...

ordog.jpg

         szólj hozzá

Címkék: vélemény politika tradíció humánökológia ökológiai politika politikafilozófia

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr638505696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása