Goldenblog 2011 - Ennél többre is képesek vagyunk!

PPJ         2011.08.15.

Ennyit ér manapság a természet és annak védelme? Egy fociszurkoló blog több szavazatot kap, mint a GreenR? Szavazzatok és másokat is klikkeltessetek a GreenR-re: ezt be kell hoznunk :)! Egy hetünk van!

A legbiztosabb és legkiszámíthatóbb módja a győzelemnek, ha blogod a saját kategóriájában a legtöbb szavazatot kapja. Ez nem könnyű dolog, hiszen a jelenlegi legnépszerűbb blog máris több, mint 1600 szavazattal rendelkezik. Ugyanakkor egy sor dologgal könnyen te is begyűjthetsz hasonló mennyiségű támogatót. Több blog is külön postot írt, melyben arra buzdítja olvasóit, hogy szavazzanak rá. Ez alapvetően jól működő korteskedés, hiszen olvasóiddal közvetlenül is tudatod, hogy szükséged van a támogatásukra.

Minden kategóriában zsűridíjazottak is lesznek. Vagyis az is könnyen megtörténhet, hogy bár nem a te blogod kapta a legtöbb szavazatot az adott kategóriában, a zsűri mégis a te blogodat tartja kiemelkedő teljesítménynek. Ha tehát bízol abban, hogy blogod a többiekénél érdekesebb, színvonalasabb, olvasmányosabb, érdemes reménykedned a zsűri szavazatában.

A harmadik módja annak, hogy nyerj, ha a mobilos szavazásra buzdítod olvasóidat. Mobilon eddig jóval kevesebben szavaztak, mint desktop böngészőből. Ezért a mobilos különdíj elnyerésére gyakorlatilag még mindegyik induló blognak esélye van. Nincs más dolgod, mint olvasóidat arra buzdítani, hogy mobiltelefonjuk böngészőjében keressék fel a goldenblog.hu weboldalt, és szavazzanak rád. A nyeremény egy Galaxy Tab táblagép, amit a Telenor ajánlott fel a mobilon legtöbb szavazatot begyűjtő blognak. Mint jeleztük, itt még minden telejsen nyitott: bárkinek van esélye a győzelemre.

Mint a fentiekből is látszik, nyerni mindenkinek van esélye. Ráadásul a szavazás egészen augusztus 21-én éjfélig tart. Vagyis még semmi sem dőlt el.

         5 hozzászólás

Címkék: szavazás greenr hírblog goldenblog 2011

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr413154058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hanzo The Razor 2011.08.15. 09:00:29

Szerintem egy Goldenbloghoz több babot kell enni. Először is undorító az URL. Vegyél saját domaint, mint minden más valamirevaló honlap! Szerkesszétek többen, több szempontból a blogot! Ne csak kifelé kommunikáljatok, hanem késztessétek minél több hozzászólásra a látogatókat! És szokjatok le erről a nyomorult blog.hu-s kommentmotorról!

2011.08.15. 11:20:32

Na jó, szavaztam. Hülyeségnek tartom ezt az egész szavazósdit egyébként. Teljesen jellemző az egészre, hogy egy olyan blogra szavaznak a legtöbben, amit véleményvezérnek hívnak :)

PPJ · http://greenr.blog.hu 2011.08.15. 11:30:31

@ifsz: Úgy látom ebben az évben lesz a szomorú felismerés, hogy holmi manipuláló véleményvezér meg real madrid fan klub többet ér mint egy korhelyzetképgyűjtemény a valóságról. :( Köszönöm!

Gloucester 2011.08.15. 11:54:03

Azon csodálkozom, hogy ezen csodálkoztok. Környezettudatosnak lenni nem menő, ilyen kérdésekkel foglalkozni "szél ellen pisilés" kategóriája, így időpocsékolás, a "szakemberek" feladata, fontosabb dolgok is vannak, mintsem a világ fenntartásával foglalkozni, hiszen hitelt kell törleszteni, új autót kell szerezni, be kell bizonyítani a GMO fontosságát és atomerőművet kell bővíteni, hogy elbírja a klímaberendezéseket... hahaha... túl sokat vártok a tömegtől.

2011.08.15. 13:30:55

Az még a kevésbé szomorú dolog, hogy mikre szavaznak. Számomra még a Reál Madrid érthető, de a "Reggeli Megmondó" már tényleg vicc kategória, hogy így odavannak érte. A nagyobb baj az, hogy eleve tisztességtelen a verseny: igazi blogok vs. Index-álblogok. Itt egy igazi blognak leginkább statiszta-, nagy szerencse esetén díszpinty-szerep jut.

 
 
süti beállítások módosítása