Háttér-kép (1789)

PPJ         2016.12.01.

Kulcsszavak: Isten, nép, tömeg, társadalomtudomány, globális elit, liberális elit, kettős-mérce, tömegmanipuláció, rejtett hatalom, mozgatottság, válság, világválság, külső természeti válság (ökológiai válság), belső természeti válság (tudatválság, elhülyülés), forradalmak, kommunizmus, öntudatlan végrehajtók, világtörténelem, új világrend, a válság gyökere, szellemi elit, szakrális társadalom, üdvközösség, restauráció, felvilágosodás, globális elsötétedés, Isten letaszítása, az ember Isten helyére állítása, reneszánsz, szembenézés önmagunkkal, az ember mint vírus, más bolygóra költözés, Föld-tudat.

„A bunkók lesznek a világ urai.” Trump győzelme, Brexit – vagyis, amikor a tömeg úgy nyilvánul meg, hogy az bizony számukra, a liberális megmondó emberek számára kellemetlen, tehát a korábban magasztosnak tartott tömeg „szűkagyúvá” válik. Bogár László, Boros Imre és Bayer Zsolt ezúttal a következőre keresete a választ: „a globális-liberális értelmiség, valamint a megmondó emberek szemében miként vált az istenített tömeg büdös, bunkó, tanulatlan, állati masszává?”

10341670_791220507562967_5841290357439241866_n.jpg

         szólj hozzá

Címkék: politika videó világgazdaság ökológia új világrend

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr6412014918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása