Goldenblog 2011 - GreenR-t a legjobb hírblognak! - fejlemények

PPJ         2011.08.04.

Július 28-án éjfélkor lezárult a Goldenblog 2011 nevezéses szakasza. Egészen pontosan 1931 blogot neveztetek be a versenybe.

Most másfél hét szünet következik. A nevezettek listáját, kategóriákba rendezve a szavazás indulásának napján, azaz augusztus 8-án tesszük közzé. A szavazás egészen pontosan augusztus 8-án reggel 7óra 7 perckor indul. Ettől az időponttól kezdve egészen augusztus 21-éig adhatjátok le szavazataitokat.

Mindenki összesen 10-et szavazhat. Egyrészt a 9 kategóriában egyet-egyet. Plusz egy extra szavazatot is leadhat mindenki: az m.goldenblog.hu-n keresztül lehet majd leadni a mobilszavazatot. Az a blog nyeri a különdíjat, egy Galaxy Tab táblagépet, mely a legtöbb mobilról érkező szavazatot kapja.

Tehát minden blognak 3-szor lesz esélye nyerni. Egyrészt saját kategóriájában közönségszavazatokkal, valamint a zsűri szavazatával,  másrészt a mobilról érkező szavazatok alapján.

Most tehát másfél hét szünet. Augusztus 8-án jövünk vissza a nevezettek listájával, kategóriákba rendezve, és a szavazással!

         3 hozzászólás

Címkék: szavazás greenr hírblog goldenblog 2011

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr883124122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


 
 
süti beállítások módosítása