WikiLeaks: Kiszivárgott az első magyar George Carlin feliratfájl - Karácsonyi Ajándék :)

PPJ         2010.12.26.

A kábelek lerántották a leplet az első magyar George Carlin filmfelirat fájlról, mely a GreenR blogon került nyilvánosságra.

Régóta készül a GreenR az akcióra, mivel oldalstatisztikái között már a kezdetek óta szerepel az oldalra mutató keresési szónak, hogy "george+carlin+magyarul". Már a blog kezdete óta büszkék vagyunk Carlin környezetvédelmi kritikáira.

A GreenR úgy gondolta, hogy elsőként, Carlinnak a Life is worth losing című, 2006-os előadása magyar nyelven való megtekintésének lehetőségére lenne a legnagyobb szükség országában.

Mindenki boldogságára (és remélhetőleg megvilágosodására), elkészült tehát a feliratfájl!

A felirat a George.Carlin.Life.Is.Worth.Losing.2005.DVDRip.XviD-VH-PROD kiadású filmhez készült, de bármilyen 695.5 MB-os kiadáshoz jó. Tehát itt például elég sok seeder van. Akinek gyors internete van, kérem, hogy terjessze Hotfile-on, Rapidshare-en, vagy Toldacuccot-on (mármint a filmet a magyar felirattal, azoknak, akik nem értenek a torrenthez)!

- +++ LETÖLTÉS +++ -

*srt, jobb klikk mentés másként

Opensubtitles-re és Feliratok.hu-ra is már felkerült

a feliratok.hu az eddigi címén megszűnt, a továbbiakban a következő címek valamelyikén tudjátok elérni az oldalt:
- http://feliratok.na.tl
- http://feliratok.ro.lt
- http://feliratok.hs.vc

Akit érdekel a másik verzió (félig lektorált, magyar rímek az első néhány percben), az letöltheti, és segíthet a módosításban:

LETÖLTÉS 2

*.doc

Sajnos megszakadt a kapcsolatunk azzal az emberrel, aki elvállalta a szöveg lektorálását. Ő volt az, aki lefordította az előadás első néhány percére jellemző angol-rím-orgiát is, de sajnos képességeim kevesek ahhoz, hogy a két feliratfájlt összegyúrjam.

Nincs más hátra, nézzétek meg és TERJESSZÉTEK TERJESSZÉTEK TERJESSZÉTEK!

(Nyámnyilák, nyuszik és beszariak el se kezdjék letölteni! George Carlin nem fog diplomatikusan és virágnyelven fogalmazni. Ő az arcunkba mondja a valóság KIBASZOTT igazságát! :D) - ahogy remélem a GreenR is :P...

Béke Poraira!

"Life Is Worth Losing is the 18th album (not counting audiobooks, compilations or the George Carlin on Comedy interview CD) by American comedian George Carlin. It was recorded simultaneously with the live broadcast of the HBO special of the same title, his thirteenth HBO stand-up comedy special, and was his final special recorded from the Beacon Theater. It is the first project Carlin had undertaken since completing drug rehabilitation in 2005.

Early on in the program, Carlin proudly announces that he was 341 days sober at the time of the recording, and that 2006 will be his 50th year in show business." - wikipedia about the show

George Carlin & Kevin Smith

         8 hozzászólás

Címkék: felirat hunsub george carlin wikileaks srt feliratfájl george carlin magyarul life is worth losing

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr492539369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Myke 2010.12.26. 20:41:07

Ejjjha, köszönjük szépen:))

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2010.12.26. 20:41:21

Szeretem ezt a hapit... nekünk vajon miért nincs Hofi óta senkink, aki jópofán és kegyetlenül őszintén meri vállalni a saját véleményét, amit nem is titkosít holmi félre eső helyeken, hanem felvilágosító utakat tart? Vannak persze honlapok, és idióta előadások, meg semmit mondó standupos járatok is közlekednek túl sok felé is... de érdemben? ... egy szál se! Ez a ciki Magyarországnak! Volt egyszer egy ember...(Hofi) és azóta sincs több...

nexialista · http://nexialista.blog.hu 2010.12.26. 20:41:41

ha esetleg nem tudsz róla, léteznek már magyar feliratos Carlin videók, pl.
www.youtube.com/watch?v=mMKCn4MsPhA

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2010.12.26. 20:42:21

és a karácsonyi autómentesség meghozta az eredményt :) - ezer éve nem volt kék Bp.

ggraor 2011.01.03. 16:44:53

Én csak a műanyagos videóját ismerem, (a földi élet célja a műanyag), de az szerintem inkább félrevezető, mint hasznos, valahol ezt le is írtam, de már nem találom, bánom. Az rendben van, hogy kritizálja a zöldeket, az viszont nem, hogy elhallgatja (a zöldek által) azóta már kitalált (egyelőre) jobbnak tűnő megoldásokat, így csak a zöldek lejáratását teszi szorgalmasan, semmit nem segít abban, hogy bármi jobb legyen. Azt sugallja: nincs mit tenni, ezek is idióták, inkább csak röhögjünk, jó minden úgy, ahogy van, mégiscsak a fő, fogyasztói kultúra az, ami a melegen tart bennünket.
De lehet hogy csak nincs érzékem ehhez a humorhoz. Ti mit gondoltok erről? Vagy mit értek félre?

PPJ · http://greenr.blog.hu 2011.01.03. 16:49:00

@ggraor: Szerintem - nagyon jól és helyesen - arra próbál rávilágítani, hogy egészként kéne felfogni a dolgokat, legfőképp a Földi Életet. Egy nagy egészként, és akkor rájönnénk, hogy HOGY (MILYEN MÓDON) van csak értelme védeni bármit is. Mert ameddig nem így teszünk, addig ezek (=a környezetvédelem, mint olyan) csak leszúrt karók egy sebes folyóba. Az áradatot nem állítják meg. Ahhoz olyan gyökeres gondolatváltás kell legalább, mint amilyen Carlin hatalom-, kormány-, ember- és világlátásában megtörtént.

Carlin mélyen fogyasztói kultúra ellenes. És ez ebben a lefordított filmjében jócskán ki is derül. Ne csak erről a 10 perces magyar feliratos környezetvédelmi előadásáról ítélj.

Üdv!

ggraor 2011.01.05. 22:30:30

@Pacsker: na akkor megnézem, s majd visszatérünk rá! :-)

 
 
süti beállítások módosítása