Időkép.hu - Légszennyezettség - Extrém Napikép: Újra van levegő!

PPJ         2010.05.20.

Én nagyon örülök (nem, ökológusként természetesen nem, hiszen átlátom, hogy mi miatt történt) az elmúlt napok esőinek, áradásainak, "szelecskéinek"!

Ezt nézzétek! Újra van levegő! Ki a szabadba míg helyre nem állnak a gyárak, míg helyre nem áll a forgalom, míg helyre nem áll ez az "élet"-nek csúfolt szennyező lét!

         3 hozzászólás

Címkék: környezet napikép légszennyezettség

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr542018435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Walter Melone (törölt) 2010.05.21. 08:35:18

A tiszta levegő nem a forgalom, vagy valami gyárak leállásának köszönhető ám.

Az eső rengeteg aerosolt mos le a talajra ezzel tisztítva a levegőt + a szél sem tudott a nedvesség miatt port a levegőbe juttatni, és termikus aktivitás sem volt.

Tehát ezért tiszta a levegő, nem az autók vagy gyárak leállása miatt, ami nem is történt meg, ugye....

Ne beszéljünk hülyeséget!

PPJ · http://greenr.blog.hu 2010.05.21. 09:24:00

@Walter Melone: valóban félreérthető voltam. valahogy így gondoltam én is a folyamat magyarázatát. és az utolsó mondatban pedig arra akartam felhívni a figyelmet, hogy míg újra tele nem pumpálódik a levegő a mindenféle "jóval" még addig menjünk ki a szabadba.

 
 
süti beállítások módosítása