Amit a "csúcsforgalom" a mi szótárunk szerint jelent

PPJ         2010.05.15.

A hollandiai Utrecht város pompás biciklis közlekedése.

The following video, after the jump, offers a look into a beautiful fantasy land called Utrecht, Holland, where transit is clean, efficient, and safe. Translation: Everyone rides bikes and uses public transit. Now imagine that all those people on bikes were in cars. Ugh! And notice that there's no fat people - 2 problems solved in one!

         3 hozzászólás

Címkék: videó légszennyezettség fenntarthatóság

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr682006137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gloucester 2010.05.16. 00:37:00

és a magyar valóság:
www.youtube.com/watch?v=DYHBo7vTCbA&feature=player_embedded
Egy nagyon hatásos kisfilm a légszennyezés (pm 10) hatásáról (a cigifüst is hasonló hatásokat ér el). Baki Ádám filmje.

Jand 2010.05.16. 12:50:11

Nagyon jó volt ezt látni, köszönöm! Az ilyenek tartják bennem a hitet, hogy tényleg lehetne sokat tanulni társadalmilag is.

Baki Ádám annak idején a Stonehenge nevű zenekar billentyűse volt, angolul írták dalaikat, és külföldön talán ismertebbek is lettek, mint itthon. Nagy kár. A Between Two Worlds az egyik legrégebbi és leggyönyörűbb daluk: www.youtube.com/watch?v=m6LClCuP4v8

 
 
süti beállítások módosítása