GMO COOKBOOK - genetikailag módosított receptekkel a teljes EU katasztrófáért

PPJ         2010.05.03.

A Greenpeace elkészítette a José Manuel Barroso valamint John Dalli által jegyzett "Hogyan tehetjük tönkre a minőségi európai ételeket?" című szakácskönyvet. Katt a képre a "szakácskönyvért". Majd ha nem hisztek a szemeteknek, akkor katt ide a "recepteket" alátámasztó tudományos hivatkozásokért.

Az Európai Bizottság antidemokratikus és a fogyasztókra, környezetre veszélyes GMO-párti politikájára hívja fel a Greenpeace a figyelmet Good Food Gone Bad című "szakácskönyvet" jelentetett meg a mai napon Brüsszelben, melyből megtudható, hogy John Dalli egészségügyért és fogyasztóvédelemért felelős máltai biztos, José Manuel Barroso és a biotechnológiai ipar mit főztek ki az EU számára. A génmódosított növénytermesztés károsítja a környezetet, a hagyományos növénytermesztéssel és biogazdálkodással foglalkozókat. Emellett visszafordíthatatlan egészségügyi hatásokat okozhat és néhány multinacionális cég kezében koncentrálja az élelmiszereink feletti befolyást. - áll a Greenpeace közleményében

         2 hozzászólás

Címkék: eu európai unió gmo agrárium amflora

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr391970792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


 
 
süti beállítások módosítása