A petrodollár vége?! Akkor 9/11-et ütött az óra!

PPJ         2014.11.15.

Nem fogják könnyen adni, az biztos. Az USA bele fog menni egy totális háborúba, minthogy engedjék összeomlani a mocskos rendszerüket. Végül is ennek a tanúi lehetünk minden egyes nap, ami egyre közelebb visz a 3. világháború kirobbanásához...

petrodollar.jpg

Preparing for the Collapse of the Petrodollar System - Follow the Money
The End Of An Era: Is The US Petrodollar Under Threat? - OilPrice.com

dictators petrodollar.jpgNem érti, hogy miért buktatták meg az iraki Szaddám Husszein-t és a líbiai Moammer Kadhafi-t? Nyilvánvalóan nem azért, mert "diktátorok" lennének, erről már írtunk Szíria fenntarthatósága kapcsán is. A kulcs ismét a petrodollár.

Hogy miért is nem akar az USA "demokráciát, és szabadságot" exportálni a szaúdi talmudi sivatagi halál birodalomba? Hogy is lehet az, hogy a világ legkorruptabb családja a szaúdi uralkodó család, az nagy nyugat barát, és senkinek sem jut eszébe sose leváltani, annak ellenére hogy terrorista körülményekben, és brutálisan embertelen (ál)vallási diktatúrában tartja ez a család a népét?! Na ezért!

Erejét veszítheti az amerikai dollár, legalábbis ami az Oroszország és Kína közti kereskedelmet illeti. Vlagyimir Putyin és Hszi Csin-ping azt tervezik, hogy a rubelt és a jüant használják fizetőeszközként, elsősorban az energiahordozók kereskedelmében. A pekingi Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdaságok csúcstalálkozóján számos közös projektről állapodott meg a két ország államfője. (Vigyázat, a videóban színpadra áll egy maki is és vízummal "fenyeget". Amúgy nem véletlenül "paráztatja és uszítja" itt a népet Stiglitz, miközben arról meg se mukkan, hogy TTIP-t varrnának egész Európa nyakába...)

Út a harmadik világháború felé. A StormCloudsGathering által készített videó magyar felirattal.
A youtube csatornájuk: https://www.youtube.com/user/StormCloudsGathering
Facebook: http://facebook.com/StormCloudsGathering
Twitter: http://twitter.com/collapseupdates

A világot most irányító emberek őrültek, a köznép pedig alvajáróként halad a tragédia felé. A jelentősebb politikai események a dollár és az olaj körül zajlanak. Az USA-ból fedezet nélküli dollár áramlik ki, cserébe valós termékeket és szolgáltatásokat kapnak. Fenyegetést jelent számukra minden olyan ország, amely elszakad a dollárelszámolástól.

Albert Pike skót rítus szerinti 33. fokú szabadkőműves a 19. században levélben írt a 3 világháborúról olasz szabadkőműves társának, Mazzininek. Az első kettő pont úgy robbant ki, ahogy leírta. Az lutolsó célja a káosz teremtése után a világkormány létrehozása saját világhadseregével és világ valutájával. Orwell 1984 című könyve szintén forgatókönyv volt az új világrendhez. Az ISIS "a semmiből" jött, jól felfegyverzett és finanszírozott, Izrael és az USA pedig első alkalommal nem avatkozik be, várja a megfelelő alkalmat. Putyint pedig Ukrajnával próbálják sakkban tartani, hogy ne tudjon a Közel-Keleten közbelépni. Minden a leírt hosszú távú terv szerint halad. Hacsak...

Imran N. Hosein sejk közismert író, filozófus, az iszlám vallás szakértője, több egyetemen végzett tanulmányokat, amerikai és kanadai egyetemeken oktatott. Számos könyve megjelent. Fejtegetése a kommunizmusról, Putyinról, Ukrajnáról, cionizmusról, a "nagy tervről".

         46 hozzászólás

Címkék: usa videó háború szíria világ olaj putyin világháború olajválság fenntarthatóság petrodollár szabadkereskedelem ttip

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A magyar föld sorsa - az előadások teljes videói

PPJ         2014.11.11.

2014. november 5-én részt vettünk A magyar föld sorsa című könyvbemutatón, ahol a magyarság történeti távlataiban és jelen tudományos vizsgálataiban példátlanul szépen összefogott előadások hangzottak el.

greenr_1.jpg

A könyv bemutatóján elhangzottak összefoglaló videója után, Andrásfalvy Bertalan, Ángyán József, Tanka Endre, Márai Géza, Molnár Géza és Fidrich Róbert immáron teljes előadásai is felkerültek a GreenR YouTube csatornánkra.

A könyv és a bemutató előadások ismerete hozzásegítheti a magyarságot, hogy földjéről önállóan és hathatósan rendelkezzen jogi, természeti és erkölcsi szempontból is.

"A tanulmánykötetben a szerzők arra tesznek kísérletet, hogy a hazai földügy évezredes Kárpát-medencei történetiségének és mai alakulásának a nemzeti megmaradás szempontjából sorshatározó lényegét egyetlen kötetben, tudományos igénnyel feltárják. A kerekasztal beszélgetésen körbejárjuk, hogy milyen intézkedésekre van szükség termőföldünk védelméhez. A föld az egyik legfontosabb természeti erőforrásunk, és jelentősége a világ népességének növekedésével párhuzamosan egyre növekszik. A Magyar Természetvédők Szövetsége a kerekasztal beszélgetés kapcsán a globális kitekintés mellett az aktuális magyar viszonyokra is szeretné felhívni a figyelmet, Magyarországnak ugyanis a lakosságához és területéhez viszonyítva relatíve nagy mennyiségű, jó minőségű termőföld áll rendelkezésére. Ez országunk egyik legfontosabb nemzeti vagyontárgya, melyet meg kell őriznünk, hogy minél több gazdálkodó magyar család számára biztosítsuk a földhöz való hozzáférést és a tisztes megélhetést. Ezen túlmenően fenntartható módon kell gazdálkodnunk a földdel, annak érdekében, hogy ez a nemzeti kincs a jövő nemzedékek számára is rendelkezésre álljon." - MTVSZ.hu

         1 hozzászólás

Címkék: videó európai unió magyarság mezőgazdaság vidékfejlesztés könyvajánló földtörvény földkérdés agrárium mtvsz vidékpolitika vidékfejlesztési minisztérium

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

 
 
süti beállítások módosítása