Anyag, szellem, ökolgia. Felemelkedés?!

PPJ         2013.01.18.

Segítsetek betájolni magam közétek, kedves olvasóközönség, hogy vajon az alább egymás után tett videók csak az én fejemben futnak össze bizonyos szálakon, vagy ti is érzitek ezt a közti-rezgést, meta-fizikát, ami ezeket áthatja és módfelett egységesíti?! Várom a meglátásaitokat és véleményeteket!

[Ja és persze a jogos kérdésre - "hogy kerül mindez egy öko-blogra?" - a válasz reményeim szerint számotokra is ebben a cikkben a "zöld fejlettségi szint" olvasatában rejlik.]

Roppant ironikus és vicces. A tudósok rádöbbennek az ősrégi spirituális igazságok létére. Meg arra, hogy felesleges és lehetetlen pusztán mechanikus úton megérteni az embert (és a világegyetemet), mert lehet, hogy ennél több van mögötte... :D

"szinte az egész genomnak valamilyen szerepe van, vagyis, ha valamit megváltoztatunk benne, annak valamikor hatása lesz valamire"

Még jó, hogy nem kezdtük el kidobálni, a feleslegesnek hitt alkatrészeket.... :D

         szólj hozzá

Címkék: videó világ

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr615024716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása