E blog Vége: 1. rész

PPJ         2012.01.23.

Az országunkat mától eladottnak és elárultnak tekintem. Egy világ omlott össze bennem. Így kezdődik hát a víz-sárkány éve... Meglesz ennek a böjtje, csak pislogni fogsz Orbán, hogy mennyire!

Elfogadta Orbán Viktor Ángyán József lemondását

2012. január 23., hétfő, 19:00

http://img1.hvg.hu/image.aspx?id=283232ce-83a4-4bff-a9cc-1779466b1c1f&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c

         7 hozzászólás

Címkék: politika orbán viktor mezőgazdaság agrárium ángyán józsef

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr843742061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2012.01.23. 22:22:11

Armageddon!
Túl nagy szavak Pacsker.
Ő csak egy ember volt, aki valamiért küzdött, én hiszem azt, hogy amit átélünk, azt át is kell élnünk.
Várom a következő menetet...

PPJ · http://greenr.blog.hu 2012.01.23. 22:40:42

@Almaleves: Ne haragudj, nem tudom ki vagy, de ha így írsz, akkor szerintem fogalmad sincs ennek a súlyáról, valamint, hogy mi van készülőben és az mit fog kiváltani.

Továbbá: nem tudom mennyire vagy tisztában a Ji csing orákulumrendszerrel és a 64 hexagrammal, de 2012-ben a legfelső vonal yin lesz és 2013-ban az összes yin helyén yang és az összes yang helyén yin lesz. Akár ennyire ókori kínai bölcselettel nézed, akár a valóság talaján állva (humán)ökológiailag, de elég (bocsánat tőled) baszóan durva két év jön, függetlenül a személyes harmóniáinktól, amit veled egyetemben én is gyakorlok, csak nem éppen ezen a blogon, hanem más alteregóimmal.

De majd vizsgaidőszak után, ha van kedved, levelezhetünk arról, hogy mennyire látod/juk át a hazai agrárium helyzetét szociológiailag és politikailag, ahhoz, hogy megegyezhessünk afelől: a végsőket rúgja a magyar vidék, az utolsókat lehelik a gazdák.

Péter

Netmaster 2012.01.24. 02:03:45

Hopp, most látom, hogy lett külön blogposzt.

Sajnálom.

Mi a véleményed Zlinszky János kinevezéséről?

PPJ · http://greenr.blog.hu 2012.01.24. 02:18:25

@Netmaster: "Erős vár a mi Istenünk."
Csak kár hogy a vidékpolitika istenét lőtték ki... :(

Nagyon örülök Zlinszky-nek, de nem fogok tudni elszakadni a gondolattól, hogy azért mégiscsak történt egy váltás, egy leváltás, egy besokallás.

Úgy is mondhatnám, hogy nem vigasz, hogy a szétvert JNO-ból átteszik Zlinszkyt egy ledarált államtitkár helyettesi helyére. (Rodics meg a GP-nél aktivistáskodik, miután 25 évig a minisztériumban dolgozott.)

Remélem nem érted félre vagy nem tartod gyerekesnek, de kb. mintha Voldemort (Orbán) szervezné át a Mágjaügyi Minisztériumokat, Dumbledore (Ángyán) kilőve, Dolores Umbridge átvette az oktatást (Hoffmann Rózsa), több most nem jut eszembe, de lehetne folytatni a sort...

KivancsiVagyok 2012.01.24. 10:17:33

Ángyán József feltehetően kiállt a elveiért, küzdött a GMO ellen, pl. De mindenkinek vannak gyenge pontjai, ezért mindenki zsarolható - ekkor vagy feladja az elveit vagy veszi a kalapját. Szerintem Ángyán esetét pontosan sosem fogjuk megtudni. GMO mentes Magyarország tekintetében mindenképp egy nagy veszteség.

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2012.01.25. 13:51:48

@Pacsker:
Kedves Pacsker!
Dehogynem tudod, almaleves vagyok. Egy név az internet végtelenjében. Abban igazad van, hogy semminek súlyát fel nem mérhetem, ugyanis nem vagyok a szó szoros értelmében vett isten.
A vidék állapotát látom, az emberek felfogását a környezetemben ismerem. Kicsit régebben én is botrányosnak tartottam, azonban mára nézőpontot váltottam, nem akarok téríteni, mert nincs értelme. Kontra produktív, ami pontosan a kitűzött céllal ellentétes hatású.
Lásd a te kirohanásaidat jó szándékú, ám veled egyet nem értő emberekkel szemben. Fogadd el, hogy te sem birtoklod a bölcsek kövét, nem te szülted világra az egyetemes igazságot, így a te álláspontod is csak egy vélemény, ami blogos megjelenés okán ráadásul kommentelhető is. Így semmi jogod sincs megsértődni, vagy acsarogni. Ha okosan, ésszel és érzelmekkel operálsz, sokkal többek figyelmét fogod magadra vonzani, ráadásul nem szélsőséges hülyének tekintenek, hanem egy a Földért aggódó, intelligens lénynek.
Ebben a pillanatban már hallom is a fejedben sorakozó mondatok némelyikét, melyek komoly, zsigeri ellenvetéseket tartalmaznak:
- a helyzet olyan súlyos, hogy nincs idő finomkodni
- neked a névtelen senkik ne mondják meg a tutit, hisz te ebben élsz, ezt iszod a reggeli kávédban és különben is

Erre a következő meglátásaim vannak:
A zsigeri indulat nagyon káros rád nézve, elidegenít olyan emberektől, akikre különben feltétel nélkül számíthatnál, ráadásul elhomályosítja a tisztánlátásod.
Ha a helyzet olyan súlyos, mint ahogy szerintem mindketten gondoljuk, akkor teljesen mindegy, hogy mennyit veszekszel "tudatlanokkal/hitetlenekkel" az nem fog ezen fikarcnyit sem változtatni, ellenben a te elmédet elönti a düh kiáradt folyója, amitől baromi szarul fogod magad érezni.
- Nincsenek névtelen senkik, ők azok, akik alkotják a Föld lakosságát. Senki sem szereti ha rosszul bánnak vele, értelmezésem szerint a Föld bolygó szeretete és tisztelete együtt jár az összes lakójának ugyanilyen megbecsülésével.

Attól meg kár tartani, hogy a férfi energia teljesen átveszi a hatalmat a női felett, mert a születést a nők a csinálják, ami óriási erőt ad nekik. Természetesen minden beszélgetésnek állok elébe, nyílt vagy zárt formában is, de ezt gondoltam elébb leírom, csak úgy a saját lelki békém kedvéért.

Béke & Szeretet

 
 
süti beállítások módosítása