Rákos betegek utcája - Almásfüzitő

PPJ         2011.12.16.

Ahol már az ELTE KKKK (Környezettudományi Kooperációs Kutató Központ) is nyilatkozik egy GreenPeace videóban, ott valami nagyon durva ügyről van szó. Na Almásfüzitő esete ilyen.

Molnár Judit 24 éves és már két daganatos megbetegedésen van túl, testvérének testében 19 darab rosszindulatú csomó van.

1,5 méter mélyen már olaj folyik a talajban.

A vörösiszap kismiska a többi anyaghoz képest, amit a tározóba öntenek.

A békák vörösek a patak levétől.

A tározó több helyen szivárog. A Duna apálya ezt kiválóan bizonyította is. Egész Budapest is ezeket az ipari mérgeket és rákkeltő gyógyszermaradványokat issza!

És ráadásul még képes a Tatai Környezetvédelmi (SIC!) Zrt. ezt csupán "komposztálásnak" hívni... Szervetlen hulladékot hogy komposztálsz ember?!

Ez veszélyes hulladék lerakás egy szivacsszerűen szivárgó tározóba. Németországban és Ausztriában tilos veszélyes hulladékok különböző típusait keverni és együtt deponálni. Mi meg direkt ökológiai puskaporos hordót kreálunk...

         1 hozzászólás

Címkék: videó környezetszennyezés greenpeace elte almásfüzitő

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr643468751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ioi (törölt) 2011.12.20. 11:59:22

te jóisten. már az elején a légifelvételtől összeszorult a torkom :-(

 
 
süti beállítások módosítása