Biokultúra: és Magyarország vidéke újra virágozni fog!

PPJ         2010.11.19.

2010.11.19 Lánchíd rádió, Kulissza című műsor. A Kishantoson megrendezett Agrárpolitika és érdekképviselet konferencia összefoglaló riportműsora. A legkorszerűbb és legbiztosabb forrásból származó adatok a magyar vidékfejlesztésről, a biogazdálkodás jelentőségéről és mindennapi kenyerünk arconcsapóan botrányos összetevőiről (vagyis inkább az összetevők hiányairól), azaz a táplálkozástudomány elhallgatott információi!

Interjú Prof. Dr. Ángyán Józseffel, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkárával Magyarország új vidékfejlesztési politikai irányáról. A tőkés társaságokat nem támogatjuk.

         2 hozzászólás

Címkék: gmo táplálék lánchíd rádió agrárium biokultúra ángyán józsef

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr612458405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netmaster 2010.11.19. 23:14:36

Kiváló, köszönet érte Pacsker, Gloucester.

Gloucester 2010.11.24. 10:17:06

Fazekas Sándor: A biogazdálkodás lehet a kitörési pont
inforadio.hu/hir/belfold/hir-395265

Ezen kéne változtatni:
"...a magyarok kevésbé tudatos fogyasztók, mint a nyugat-európaiak, akik ragaszkodnak a hazaihoz - fejtegette Fazekas Sándor."

Kíváncsi leszek, hogy tényleg így lesz-e:
"...a 2011-es költségvetésben, amely a megszorítások helyett növekedési lehetőséget teremt a gazdaságnak, a mezőgazdaság súlyponti elem."

 
 
süti beállítások módosítása