Címlapon hazudik az Index - Vidék = LMP?

PPJ         2010.11.15.

Azt mondja már meg kend, hogy hogy van az, hogy címlapon az van, hogy "Na kik ütöttek lyukakat a költségvetésbe? Az MSZP-t a nyugdíjpénztárak, az LMP-t a vidék sorsa aggasztotta a parlamentben." - erre meg a linkre kattintva Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára jön be és sehol egy szó az LMP-s vidékpolitikáról?

Azt mondja már meg kend, hogy hogy van az, hogy a nagy mindenféle újságíródíjas Bodoky kihúzta az Élőlánc nevét és helyére LMP-t írt?

Azt mondja már meg kend, hogy hogy van az, hogy az Index akárhányszor csak tudja, ellopja a zöld kezdeményezéseket és LMP-t ír a helyére?

Vidék = LMP? Ugyan már! Városi biciklis álzöld zsidó médiahackelők. Köztudott, hogy az LMP egy fővárosi párt, az is, hogy nem értenek az ökológiához, ahogy az is köztudott, hogy főleg a zsidó értelmiség alkotja támogatói bázisát. Nem általánosítok, de amennyire egy párt tömöríteni szokott vonalakat, úgy a vastag vonalak jól kitűnnek. Nem zsidózok. A zsidóságuk személyes választási joguk, ahhoz nekem semmi közöm nincs. Ahhoz viszont, hogy videón alkusznak külföldiekkel nagyon is. Semmi köze az ökológiához meg a magyar vidékhez azoknak, akik az áruk-, vagyonok- és emberek szabad áramlását támogatják, Izraelből, azaz a közelkeleti gyömölcsöket hozatnák be a meglévő helyi magyar alma helyett!

Ángyán három napos agrárérdekképviseleti konferenciáról jön, ahol a vidék színe-java gyűlt össze, és ezek után az Index kifigurázza a szavait?!

Ángyánról kiderül, hogy ha Valóság nagybácsit nem is, de az embereket ismeri, hogy "jár az emberek között", az emberek pedig arra biztatják, hogy "menjünk tovább".

Igen, tényleg így van. Menjünk tovább! És a valósággal nála kevesebb ember van tisztában drága senkiházi megmondóember Király András!

Hol élünk, kérem? Kié a média? És tényleg ennyire mindent szabad benne!? Vegyszermaradékos városi élelmiszertől rohadjon le  annak a szerkesztőnek a keze aki ezt tette a vidékkel, Ángyánnal és az Index címlappal!

(Az LMP belső viszályai a vidéki és városi képviselők tekintetében pedig még inkább felveti a kérdést, hogy "az LMP tényleg a vidéket képviselné?"!)

A vidékhez semmi höze annak a hazaáruló izraelbarát bandának aki épp múlt héten (videódokumentumokkal bizonyíthatóan -1 óra szabadidőt igényel de megéri a helyzet tisztázása végett) hozzájárult hazánk és a vidék és a termőföld eladásához! Ezek a külpolitikai tényezők és kapcsolati rendszerk befolyásolják az LMP politikáját. Itt erről van szó igazából. Hogy a külföldi érdekösszefonódások által a magyar államgazdaság zsebéből húzzák ki a pénzt, amit közvetve a kisember fog megszívni. (Félreértés ne essék, NEM zsidózok, nem összeesküvőzök: attól, hogy az értelmiségiek nagy rész zsidó, még nincs összesküvés, ugyanúgy, mint, hogy a szegények nagy része cigány, mégsincs cigány bűnözés. Mélyszegénységből eredő kilátástalnság van persze. Meg izraeli érdkérvényesítés is van.) No az utóbbihoz járul most hozzá az LMP. Persze ez nem csoda egy átalakult SZDSZ-től...

Istenem, miért kell minden jó lépés után az LMP-nek 10-et hátralépnie? 1 lépés természetvédelem, 10 lépés hazaárulás? Így nem nagyon leszünk fenntarthatóak...

         7 hozzászólás

Címkék: vélemény fidesz videó agrárium lmp

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr682451270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.11.16. 11:14:50

Dejszen nem zöld vagy te, hanem rasszista nacionalista - méghogy zöld objektív. "Városi biciklis álzöld zsidó médiahackelők." "hazaáruló izraelbarát bandának" - és ehhez kurucinfós alátámasztást találtál? Senki nem adja el a vidéket meg a termőföldet, de ezek után kétlem, hogy ezt neked meg lehet magyarázni. Aki lesüllyed a kurucinfó színvonalára, onnan már nem nagyon van visszaút.

Az index cikk meg, ha nem vetted volna észre, egy több részből álló beszámoló, szó van benne Ángyánról meg az LMP-ről is, konkrétan Mile Lajos felszólalásáról, aki valóban a vidék miatt aggódik. Az Index meg mindent kifiguráz, már csak ilyenek.

PPJ · http://greenr.blog.hu 2010.11.16. 11:18:53

@iii: az index csúsztatását nem tudom elfogadni, mert ángyánhoz képest mind a hírfolyamban (észrevettem, hogy az az) mind a való életben az lmp nem szól semmit a vidékhez. Azt hiszem, hogy azzal szemben aki kidolgozta az AKG és ÉTT rendszerét, ez nem is csoda.

A kurucinfó szintjére tényleg nem szoktam süllyedni. Olvashatsz is jó pár bejegyzést a blogon, mikor fikázom őket. Ez esetben azonban nem írásról, hanem videofelvételekről van szó. Úgyhogy itt nincs milyen szintre lesüllyedni, egy parlamenti vita youtube felvétele tökmindegy milyen oldalra van feltöltve.

sovesztomesz 2010.11.17. 00:29:30

Továbbra is azt mondom, jól gondolkodsz, csak túl szókimondó és indulatos vagy; ám nyílt és őszinte.

De ha eddig nem is, ez után biztos figyeli a Moszad a blogodat :-)!

PPJ · http://greenr.blog.hu 2010.11.17. 00:37:45

@sovesztomesz: előbb-utóbb bajom lesz belőle. :) majd megtanulom, mi fán terem az igazság kimondása miatt a máglya, nem igaz? :D

igen, én nyíltan lehülyézem a kétbites agyú gárdistákat mikor mutogatják magukat, és nyíltan kimondom mit tett a jobbikon kívül mindenki nov. 8-án a parlamentben, mikor elfogadták, hogy izrael egyenragú lesz az eu-val és szabad letelepedési, árukereskedelmi jogokat adtunk nekik.... mindezt emberi jogok és szabad kereskedelem címszó alatt.... mindezt úgy, hogy ők szabadon nem kereskednek az ivóvízzel a palesztinokkal szemben és az emberi jogokat is páros lábbal tiporják... gratulálok magunknak hogy ehhez asszisztálunk testvérországként. keblemre magyarok... akarom mondani....

ja meg. sukorónál, a bécsi utcába, a kristóf téren, a hajógyári szigeten milyen NEMZETISÉGŰ befektetők is voltak azok? leszarom a fajt, nem vagyok én rasszista, de valahogy ingatlanbizniszben nem norvégok meg skótok utaznak, vagy mexikóiak, valahogy egytől egyig izraeli volt. ilyenek a tények: függetlenek az összeesküvéselméletektől.

PPJ · http://greenr.blog.hu 2010.11.17. 00:49:23

Épp most ajánlottam egy Howard Stern filmet és posztoltam ki facebookra egy Woody Allen nevét is tartalmazó írást, úgyhogy elmegy a jóbüdösbe az aki zsigerből fasisztázik rám, miután ezen a blogon már többször leköptem nyilvánosan a jobbikot és a gárdát.

Értsétek már meg, nincs jobb és bal csak lent és fent.

A globalizmus a világ pusztulása.

A hazai Nemzeti Parkok fejezése meg Magyarország pusztulása.

Bocs, hogy nyitva a szemem és nem pártokat pártolok, hanem ügyek mentén nyilatkozok, hogy ki mikor cselekedett (volna) helyesen.

Gloucester 2010.11.17. 17:12:43

Aki nem hisz a betűknek, annak itt egy dokumentumfilm egyetemi tanárokkal, volt országgyűlési képviselőkkel, befektetőkkel, hogy miként árusították/árusítják ki az országot. (Kicsit hosszú, de érdemes végignézni.)
kimaradt.info/haboru-nemzet-ellen-4-dvd

PPJ · http://greenr.blog.hu 2010.11.17. 17:18:53

@Gloucester: Thank you! És persze Zeitgeist, no meg nézzük meg mi történt az elmúlt 8 év alatt...
greenr.blog.hu/2010/09/15/angyan_jozsef_meghatarozo_lesz_az_okogazdalkodas

Semmilyen szimpátiát nem érzek egy álzöld párt iránt aki ratifikálta a neoliberális szabadkereskedelmet egy jogtipró országgal. Ha india lenne, azt mondanám: szemét indiaiak, ne kényszerítsék ránk, és rohadt indiabarát itthoni párt. De mivel izraellel köttetett ez a szerződés ezért india szavak helyére ezt kell behelyettesíteni....

 
 
süti beállítások módosítása