A jövő nemzedéke

PPJ         2010.05.29.

Íme, erről a gyönyörűségről beszélek.

Már megint a hülye keresztények. Némelyek irdatlanul buták és károsak. Szörnyű, hogy valakik ilyet komolyan gondolnak: vigyázat, érző embereknek már a cikk elolvasása is fájdalmas lehet :S!!! Betiltanám, hogy bárki az erkölcsöt - mondjuk a gyermeknevelés erkölcsét - egy ókori szent iratból eredeztesse. Pláne ha az már minden valamire való racionális gyermekpszichológiai kutatás eredményével megcáfolható. De ha lelkisérült nyomoroncokat akarunk létrehozni, akkor persze - verd csak a gyereked Isten nevében!

Az esztelenségnek nincsenek határai. Vagy felnövünk vagy meghalunk! Azaz vagy hülyén neveljük a következő generációt és egy degenerált világban nem lehet fenntarthatóságról beszélni, pláne nem önfenntartásról, vagy a kukába dobjuk végre ezeket a szentnek mondott könyveket, hogy senkinek ne jusson eszébe belőle gyereknevelési tanácsokat "kiolvasni", belőle tanulva melegeket "kezelni", vagy belőle levezetve tudományos kérdéseket (evolúció) eldönteni.

         2 hozzászólás

Címkék: vélemény gyereknevelés jövő nemzedékek

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr472039958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnRea 2010.05.30. 13:30:17

Túl sok embernek megy ez könyv nélkül is. Nem szorulnak tanácsra és útmutatásra sem.
De mondjuk így keresztbe burkolva még undorítóbb.

PPJ · http://greenr.blog.hu 2010.05.30. 19:39:37

@AnRea: nem tudom, hogy pontosan mi fogja sírba vinni ezt a civilizációt de a primitívség az egyik fő ok lesz.

 
 
süti beállítások módosítása