Páty 5 - Hajrá Spanyolország, Hajrá Spanyolok?

PPJ         2010.04.02.

A nagypolitika hallgat a pátyi ingatlanpanamáról. Kivétel nélkül az összes nagy párt. Hogy miért is van ez, arról a HVG írt egy remek cikket. Itt pedig "nemzetmegváltó führerünk" látható, amint a foci iránti szeretetét elégíti ki. Gömbölyű is, gurul is - elvan a macska ha játszik, ugye?

Lényeg a lényeg: teljesen jól látja a pátyi helyzetet és a projekt jövőjét az a kommentelő, akit Bodoky posztként emelt ki a blogján. Egyszerű a korrupció, mint az 1x1... pár dedikált mez Orbán nemzetapánknak, és mehet a pátyi mutyi tovább... Ócsóér' a miniszterelnök!  Kevés ezee', sok héccáz. Fidesz ide vagy oda, a természeti környezet, a kulturális környezet, magyarán a haza továbbra is ugyanúgy lesz tönkre téve, mint eddig, csak más színben.

Lotyaszájú helyett labdabubus?

2010.04.02. 00:00 bodoky

Hypotheticalfriend remek kommentjét megint kiemelem :)

"Ez van. A lotyaszájút lecseréljük a labdabubusra. Legalább nem lesz bonyolult dolguk a kenőpénzeseknek. Nem kell kinyomozni, hogy milyen szivart, konyakot, autómárkát szeret a főnök, szőkét, vagy a barnát csiporássza. Elég neki, ha pattog és kerek. Meg van véve.
Szóval, már csak ki kell számolni, hogy menyibe kerül ma egy miniszterelnök. Mert kapni legalább lehet, ugye.


 

Aszongyahogy:
focitámogatás 300 millió
meccsjegyek 200 ezer
aláírt mezek 200 ezer
focilabda, aláírt szuvenírek 50 ezer
utaztatás, kaja, pia, kurvák 650 ezer
egyéb 200 ezer
azannyimint: háromszáz-egymillió-háromszázezer forint. Kábé. Áfa nincs. Zsebbe megy, érted.

Na, úgy látszik, ma ennyiért már lehet venni használt miniszterelnököt. Elég drága. Ahhoz képest, hogy nem brand new. Ázsiában már egy-két millióért lehet kapni. Igaz, hogy nem sokat ér, mert hamis. Afrikában még olcsóbb a miniszterelnök. Használt terepjáróért, tévékészülékért, kalasnyikovért is be lehet szerezni, igaz, ott nem négy évenként van update, hanem sűrűbben, mert gyorsabban amortizálódnak a miniszterelnökök a gyakori kivégzések miatt. Szóval végső soron megéri itt beszerezni. Nyugatabbra nem kapsz ennyiért. Egy svéd miniszterelnök például marha drága. És nem lehet focilabdával fizetni.
Ha lenne pénzem, én is vennék egyet, isten bizony. Jól mutatna a vitrinben a nippek között.

Ott lenne a bólogató fejű porcelánkutya és az ólomkristály hamutartó között. 
Az én miniszterelnököm.

Sajnos, ahogy a pénzügyi helyzetemet látom – válság, megszorítások - csak lejárt miniszterelnököt engedhetek meg magamnak. Egy Medgyessyt vagy Gyurcsányt már utánad dobnak, hozzácsomagolják a chipses zacskóhoz, meg a zabpelyhes dobozhoz. Szóval nem kéne. Olyan lúzer dolog, már a félhülye Kálmánkának is van lejárt miniszterelnöke. Aztán mire megy vele? Csajozni nem lehet vele, foglalja a helyet, porfogó. 

Szóval, amíg nem engedhetek meg magamnak egy rendes, aptudét miniszterelnököt, idei modellt, addig inkább nem is kell. De most amúgy sem aktuális. Mert meg vagyok szorulva. Válság, megszorítások... Spórolnom kell. Drága a gáz, meg enni is szeretek. Néha.

Hozzáteszem, gyorsan lehetne cáfolni a kézenfekvő, magától adódó gyanút, ha lenne rá szándék. De nincs. Hogy is lenne, mikor valaki pizsama helyett Reál mezben alukál és aláírt lasztit ölel magához maci helyett...

Khm. Hajrá Spanyolország, hajrá Spanyolok?"

         szólj hozzá

Címkék: orbán viktor környezet páty golffalu

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr341889681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása