Connected - rövidfilm ajánló

PPJ         2010.03.05.

A világon minden kapcsolatban van. Az meg igen jelentős habmennyiség a tortán, hogy ráadásul mindennel.

Amatőr készítésű és alapú filmről van szó, ami mégis professzionálisan érzékelteti az emberi- és természeti kapcsolatok lényegét.

Set in the distant future, Connected is a story about survival and greed with a post apocalyptic wasteland as its backdrop. Survivors of an unknown disaster shuffle through a desolate landscape, as it quickly becomes clear that not everybody has the strength to survive.

Ajánlom politikusainak a figyelmébe, akik naponta, minden döntésük kapcsán irányíthatnák olyan irányba egy ország környezetpolitikáját, hogy ne legyen Budapest szmogos. Itt jegyezném meg, hogy már így március elején elértük az EU által megengedett 35 napos légszennyezettségi kvótát - ennyi nap lehetne egy évben a légszennyezettség magasabb az egészségügyi határértéknél. Tehát jelentem, az év hátralévő részében hitelbe szennyezzük a tüdőnket :S.

Ajánlom a korrupt BKV vezetőség figyelmébe, akik korszerűsítés és zöld technológiák bevezetése helyett elhanyagolják a tömegközlekedést (kivéve a 4-es metrót, ami a fővárosi liberális városvezetést köti össze a fold alatt a szocialista kormányhoz közel álló üzleti körökkel).

És persze ajánlom a művészek és irodalmárok figyelmébe, mert bár engem kezdő természettudósként elsősorban a (mérgező) matéria érdekel, de ez a film túlnyomórészt emberi összeköttetésről mesél: az más kérdés, hogy én a levegőtől való elválasztottságunkat látom a Connect című alkotásba...

Wács disz!

(Either JavaScript is not active or you are using an old version of Adobe Flash Player. Please install the newest Flash Player.)

Remember to view the movie in fullscreen and turn up the sound.

A filmről, forgatásról, minden ínyencégről a weboldalán informálódhatsz: www.ov43.com/

 

 

         szólj hozzá

Címkék: ajánló város légszennyezettség

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr131812438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása