Dunakeszi-tőzegtavak 18 - Egy szaktekintély véleménye

PPJ         2010.02.01.

         4 hozzászólás

Címkék: videó botrány bojkott auchan nol dunakeszi parkoló beépítés láp kötevife tőzegtavak oktvf

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr31721085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

theof 2010.02.01. 22:02:59

Az egy nagyon fontos láp! A madarasteszkós franciák és a hazaáruló korrupt politikusok és szakembereket pedig perbe kell fogni. Ennyi! De most már lehetne mással is foglalkozni...

PPJ · http://greenr.blog.hu 2010.02.01. 22:21:54

@theof:

Mivel aktív szerepet vállaltam a dologban így most egy darabig ez is napirenden lesz, de köszönöm a felszólítást, igyekezni fogok mással is foglalkozni. Meglásd, majd a szombati születésnap után mi lesz. :D!
Üdv!

meta_ · http://greenr.blog.hu/ 2010.02.01. 22:27:01

@theof: Még nagyon is foglalkozni kell vele. Szerencsétlen média annyira le van maradva.

Annyit már elértünk, hogy nagyjából már a hülye is látja, hogy a láp, láp. Nem merik lecsapolni. Helyette beépítik a védőzónát, és utána nyista láp.

Aki meg csak a médiából értesül róla nem érti, hogy mit ugrálunk még, hiszen megmarad a láp.

Az önkormányzat felelősségét kéne nyomatni.

PPJ · http://greenr.blog.hu 2010.02.01. 22:38:21

@meta_:

Jaja! Ez az inkompetens korrupt bagázs, amit Dunakeszi önkormányzatnak hívnak, még mindig azt akarja nyomatni, hogy a láp nem láp, hanem nádas meg ki tudja mi. Egy szót sem szólt arról Kovács képviselő a dunakeszi tüntetésen, hogy visszavonnák az alkotmánnyal ellenkező Helyi Építési Szabályzatot! Jó! De akkor aki a lápon a buldózer elé veti magát, az az alkotmányt védi! És viseljék a következményét az óriási égésnek, mikor majd az alkotmánybíróság kimondja az önkormányzat hibáját!

 
 
süti beállítások módosítása