Re: vissza-emlék. 1. rész

PPJ         2009.06.13.

Blogot írni nem olyan jó móka, pláne ha világmegváltó ambícióval (de aranyos: a kis naív...) felvértezve, páncélom már több sebből vérzik is, és egyre csak gyengül. Fogalmazhatnék úgy is: járva-kelve a világban nem látom hatásait-, no nem magamnak, hanem úgy általában a zöld dumának. És akkor most aktuálpolitikába bele se mennék...

Egyszerűen a sok hülye paraszt (nem a vidék kultúráját őrző, természetes gazdálkodást folytató emberekre értendő kifejezés) nem képes -nem, hogy összekapcsolni- de még meglátni sem a JELEIT annak, hogy mégis mi a szösz történik.

Na jó, akkor szemezgessünk! Pár apró (egymástól teljesen független! :D) jel, ami arra utal, hogy nincs minden teljesen rendben. Persze néhol bulvár szagú pár hír, de egybe látva összecsengnek!

Most pedig visszadátumozva kitöltöm az űrt a legutóbbi bejegyzéstől folyamatosan, közlöm A Végjáték premisszáit, minden napra egyet.

         szólj hozzá

Címkék: ajánló

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr181182680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása