ÓVER

PPJ         2009.02.23.

 Sokszor hangoztatom, hogy sosem léphetünk valójában "isten" szerepébe, hiszen sem saját-nak gondolt Planétánk ökoszisztémáját, sem saját agyunkat nem tudjuk kívülről vizsgálni, hiszen a része vagyunk mi magunk is.

Jelen esetben kivételt kell tennem, ugyanis izgalmas dolgok tudnak abból kisülni, ha az ember egyszerre pilóta és fotós. Például bejárhatja a világot és felülről, a hétköznapi embernek teljesen szokatlan szemszögből megörökítheti azt Ezt teszi Alex MacLean.

Táruljon elénk mit vittünk véghez annak a felszínén, amin élünk.

LÁSSUK HÁT MAGUNKAT!

 

 

 

 

 

Sikerült mindent zsúfolásig benépesíteni. De ez nem meglepő, mivel az egyik legtöbbet olvasott erkölcsi-etikai taníásban ez szerepel:

"Szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek be a földet és hajtsátok birodalmatok alá; és uralkodjatok a tenger halain, az ég madarain, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatokon." (Ter. 1,28.)

 

 

Betolakodtunk olyan helyekre is, háborgatunk olyan földrészeket, amiken az életünk nem is lehetséges.

Kultúrsivataggá változik minden, ahová betesszük a lábunkat. Ilyen lenyomatot nem hagy maga után semmilyen természeti katasztrófa. Csakis az ember képes szabályos megsemmisítésre.

 

Most szólj hozzá! Láttál már ilyet?

         szólj hozzá

Címkék: amerika fotók környezet felülről mintázat

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr81961575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása