IV. Szalma az Építészetben konferencia
A konferencia célja a természetes építőanyagok -közülük is kiemelten a szalma- bemutatása, valamint egy ökologikusabb életmód megvalósítását segítő egyéb ötletek, technológiák ismertetése neves szakelőadók tolmácsolásában. Az elméleti anyagokon kívül megépült példákkal, és a tapasztalatok megosztásával is szeretnénk teljesebb képet adni a vályog, szalma, fa anyagok alkalmazásáról. Az előadások végén kérdéseket lehet majd feltenni az előadóknak. Időpont: 2014. május 24. szombat, 9:00-18:00 - szalmaepitok.hu - facebook.com/Szalmaepitok
Tervezett előadóink és témáik:
Baranyai Vitália - Permakultúra - összhangban a természette
Hegedűs Zsolt - Zsákutca! Kiút csak fölfelé
Igaz Titusz - Szalmaházak tervezési és engedélyezési tapasztalatai
Kelemen Béla - Harmóniában a természettel, szolgáltatók nélkül
Révész Gabriella - Tapaszt-(f)-alat
Takács Edvárd - Élő fűz építészet-tájépítészet
Tőgyi Balázs - Komposztkazán, avagy hogyan lehet égés nélkül fűteni
Varga Rita - Beszámoló egy szalmabála házikó építéséről
Zágonyi Sándor - Tömegkályha
(A program változásának lehetőségét fenntartjuk!)
Időpont:
2014. május 24. szombat, 9:00-18:00
Helyszín:
Művelődési Szint (Müszi)
1085 Budapest Blaha Lujza tér 1. (Corvin áruház III. emelet, Bejárat a Somogyi Béla utca felől, nagy zöld ajtó MÜSZI logóval, csöngess, ha nincs nyitva az ajtó!) http://muszi.org/
Belépő: 2000 Forint (diákoknak 50% kedvezmény)
Ebéd: 1000 Forint (vegetáriános/húsos) Zöldséges curry friss répából, újkrumplival, tavaszi zöldborsóval, újhagymával, paradicsomszószosan, köles körettel, vegáknak egy vega burger, nem vegáknak húsgolyók plussz rukkolás, fokhagyma öntetes zöldsaláta.
A manóba műhely és gyógynövény Teaház: gyógynövényekből készült teakeverékek, szörpök, gyűjtött gyümölcsökből készült lekvárok, aszalványok, és egyéb egészséges édességek!
A részvételhez és az ebéd rendeléshez regisztráció szükséges. Regisztrálj itt: http://
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Tetszett? Oszd meg!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.