Na rabszolgák, sorakozó!

PPJ         2012.12.05.

Pió atya Magyarországról szóló próféciája: "Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mén általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!" Pio atya az olaszországi San Giovanni Rotondo kapucinus kolostorában élt és halt meg (1887-1968).

"Aki feladja a szabadságot a biztonságért, egyiket sem érdemli." - Benjamin Franklin

Az alábbi amerikai dokumentumfilm nem tudom hogy kerülhette el a figyelmem. 2011 januári megjelenése óta 1,5 millióan látták világszerte. Mindenesetre most már magyar felirattal szolgálja az idei világvégét. Megnézed és egy világ omlik össze benned, de azonnal egy új is épül! :)

Na rabszolgák, sorakozó!

Ugyanez csak rövidebben és magyarul, egy részlet a Háború a nemzet ellen c. filmből: Megszólal Molnár Oszkár, Simon Perez, Dr. Ángyán József, Mándoki Andor, Dr. Tóth Zoltán József.

Simon Perez, 2007 október 10.: "Felvásároljuk Manhattent, Magyarországot, Romániát, Lengyelországot, és ahogy én látom, nincsenek problémáink. A tehetségünk, az összeköttetéseink és a dinamizmusunk jóvoltából szinte mindenhová eljutunk.

Thomas Jefferson: "Függetlenségünket csak úgy őrizhetjük meg, ha nem hagyjuk, hogy vezetőink végeláthatatlan adósságokkal terheljenek meg bennünket. Döntenünk kell a takarékosság és szabadság vagy a bőség és szolgaság között. A takarékosság az egyik legfontosabb republikánus erény, a közadósság pedig a legnagyobb veszély. Minden generáció felelősséggel tartozik az általa felhalmozott adósság visszafizetéséért. Ha az amerikai nép megengedi, hogy magánbankok (FED - a szerk.) irányítsák saját pénzük kibocsátását, a bankok a fejükre nőnek és az infláción, majd a defláción keresztül megfosztják majd az embereket saját tulajdonuktól, mígnem gyerekeik arra ébrednek, hogy otthontalanok lettek azon a kontinensen, amit apáik hódítottak meg!"

JFK (John F. Kennedy): "Egy hatalmas és kegyetlen összeesküvéssel állunk szemben az egész világon, ami titkos eszközökkel terjeszti befolyását."

izland.jpgIzlandon a gazdasági összeomlás után a nép előbb elkergette a kormányt, majd felelősségre vonták a vezető bankárokat és politikusokat. A bankokat hagyták csődbe menni, a társadalmi szolidaritást viszont megerősítették. Ezután a részvételi demokrácia eszközeivel új alkotmány létrehozásába kezdtek...

Bővebben:
http://tudatbazis.hu/izland-titkos-forradalma-julius-andan-elemez
http://nol.hu/20120428-ahol_gyozott_a_gazdasagi_szabadsagharc
http://fenteslent.blog.hu/2012/09/14/az_izlandiak_tortenelmet_irnak
http://greenr.blog.hu/2012/10/25/izlandi_referendum_80_voksolt_a_termeszeti_eroforrasok_nemzeti_kozkinccse_tetelere

         8 hozzászólás

Címkék: politika videó forradalom cionizmus kapitalizmus imf izland összeomlás bankrendszer fenntarthatóság gazdasági világválság világvége 2012

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr814948262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.12.06. 05:16:23

Milton Friedman-ról jut eszembe:

A múltkor olvastam egy érdekes cikket a közgazdasági Nobel-díj t9rténetéről, miszerint eredetileg nem volt ilyen, hanem a 70-es években, a svéd jegybank lobbitevékenysége nyomán döntöttek úgy, hogy ezentúl a közgazdászok számára is legyen Nobel-díj, Alfred Nobel örököseinek legnagyobb bánatára, mivel szerintük a dédipapának nem volt ilyesmi a szándékában, hogy közgazdászokat is díjazzon és így a svéd jegybank visszaél a névvel.

Itt a cikk (angol): exiledonline.com/the-nobel-prize-in-economics-there-is-no-nobel-prize-in-economics/

valamint az angol wikipédián is írnak erről az afférról:
en.wikipedia.org/wiki/Nobel_Memorial_Prize_in_Economic_Sciences

A későbbiekben a linkelt cikk is taglalja és nekem is beugrott, már mielőtt odaértem, hogy a díj alapításának ideje feltűnően egybeesik a Friedmann-iskola tündöklésének kezdeteivel. Ezen meg azért akadt fenn a figyelmem, mivel az utóbbi években elég sok emberrel beszélgettem a világ mindenféle tájairól (brit, török, spanyol, új zélandi, francia, vietnámi, orosz, stb) és amikor arra került sor, mindegyik olyasmit mesélt, hogy a 80-as évek tájékán (kinél kicsit előbb, kinél később) milyen alapvető gazdasági változások indultak meg az országában, ami azért döbbentett meg, mert mindegyik történet rímelt kicsit a mi rendszerváltásunkra. Eztán tavaly előtt olvastam Naomi Klein The Shock Doctrine c. könyvét (amiből film is készült és a youtubon is találkoztam vele és ajánlom is Pacsker filmgyűjteményébe). Ebben a szerző egy olyan elméletet állít fel (és szerintem kellően alá is támasztja azt), hogy a világ vezetői programszerűen, sokszor természeti katasztrófák, válságok utáni káoszt kihasználva és az erőszakot sem nélkülözve vezették be azt Friedman által megálmodott gazdasági rendszert, amit free-market kapitalizmusnak hívnak (de valójában inkább irányított-megelelőiránybalejtőpályás-kapitalizmusnak is hívhatnánk).

Azért írom ezt az eléggé konteó-szagú és hosszú eszmefuttatást, mert ha már Friedman szóbakerült, meg aztán a mi Kelet-Európai "rendszerváltásainkra" is érdekes fényt vet a történet, főként pedig amiért, mert a földszerzés (mármint a földek termelőktől való megszerzése a megavállalatok és bankok által) az egyik lényeges pontja volt ezeknek a 80-as évekbeli gazdasági változásoknak - ez már inkább a tegnapi talaj-napjás posztodhoz kapcsolódik, dehát minden mindennek összefügg.

Az mindenesetre érdekes fejlemény, hogy egy ilyen újság is mint a HVG kritizálni meri a nagy bálványt, de még most sem arról szól a kritika, hogy milyen áldozatokkal járt a világmegváltás Friedman-módra, hanem a pénzmennyiségről meg az inflációról suskusolnak valamit (persze biztos ez is fontos, csak én nem értek hozzá).

J(a, az anonímous nekem továbbra is eléggé gyanús egy társulat.)

PPJ · http://greenr.blog.hu 2012.12.06. 11:41:32

@ifsz: Köszönöm IFSZ, ezek nagyon szépen beleillenek a vonalba, jól érthetően elmondtad!

Igaz, hogy az Anonymous videó megy a legmesszebbre, de az America videó vége se semmi ebből a szempontból!

Te a Tóth Zoltán Józseftől láttad a Magyarország és az Illuminati c. videót youtube-on? Annak a ~30. percétől kezdődő monetáris és fiskális témarésze is szépen felfejt szálakat a rendszerváltásnak csúfolt módszerváltásról és a mostani hazai helyzetről. Mondókáját a most kitálalt Róna Péter csak megerősíti.

Üdv: P.

freeetoaster 2013.11.22. 22:50:36

@Pacsker: Jó a fenti cikk, tovább is küldöm! A gengszterváltásról az egyik legjobb elbeszélős dokumentumfilm a "Háború a nemzet ellen", ahol 4 részben konkrét iparágak és számok hangzanak el arról hogyan volt megtervezve és végrehajtva politikai segédlettel ez az egész kifosztás, érdemes megnézni szerintem! Fenn van sok torr3nt oldalon is ;)

AntiKorrupt 2013.11.23. 12:01:46

@Pacsker: tudnál adni linket Róna Péter kitálalásáról?

PPJ · http://greenr.blog.hu 2013.11.23. 18:05:52

@freeetoaster: Köszönöm szépen! Valóban igazad van! Láttam az összes részt. A földtörvénnyel a "java" ráadásul csak most kezdődik... Már akkor nagyon látták előre: deviza, föld, víz...

PPJ · http://greenr.blog.hu 2013.11.23. 18:08:13

@AntiKorrupt: Igen, erre gondoltam:

Róna Péter közgazdász szerint a magyar gazdaság vergődésének első helyen álló oka a devizahitelezés bevezetése volt, melyért hét embert tesz felelőssé: Járai Zsigmondot, Király Júliát, Simor Andrást, Gyurcsány Ferencet, Bajnai Gordont, Oszkó Pétert és Felcsúti Pétert.

www.origo.hu/gazdasag/20121128-rona-peter-het-ember-felelos-a-devizahitelezesert.html

freeetoaster 2013.11.24. 09:01:27

@Pacsker: az teljesen véletlen, hogy mind a heten egy bizonyos ZS-vel kezdődő rasszból származnak?? :(

PPJ · http://greenr.blog.hu 2013.11.24. 11:07:49

@freeetoaster: Zsiráfok! :D

Nem, nem teljesen véletlen, de nem is vonható le ebből másfajta következtetés. Az én véleményem szerint a politikai cionizmus nem csak zsidók által működtetett, sőt, a zsidók rengeteg esetben önmaguk is elszenvedői a cionizmusnak! Tehát én elsősorban nem azt emelném ki, hogy zsidók-e, avagy sem, hanem hogy cionista vezérelvek mozgatják-e a gondolataikat és tetteiket. Ilyen értelemben tehát a "fekete" Obama és a "fehér" Orbán is cinosta politikát folytat, az ortodox zsidókból álló Jews against Zionism mozgalom pedig mégis anticionista politikai és vallási front!

 
 
süti beállítások módosítása