Dunakeszi-tőzegtavak 49 - Saját nyelvén járatják le az Auchant

PPJ         2011.03.12.

eltavolitatta.jpgHa a WOXX.lu luxemburgi oldalon megjelent egy cikk az Auchanról az Interglobal rovatban Auchan bétonne címmel és az Auchan álújság illusztrációjával. :)

Auchan bétonne
Aux abords du Danube, un marais reconnu jusqu'à peu réserve naturelle est tombée dans les mains d'Auchan. Écologistes et scientifiques luttent depuis plus d'un an pour que les institutions compétentes révisent leur décision.

De hogy ne csak pislogjunk vagy franciául tudó ismerősök után kutassunk, segítségünkre jön a google transzlétör, amivel ha nem is a pontos fordítást, de a lényeget azért megkapjuk, például:

Szerveznek tüntetéseket kívül több szupermarket, amelyben a bojkott a márka, néhány aktivista elrabol logo Auchan és terjesztése hamis szórólapok piacra dobta az úgynevezett termékek az állatok élő mocsári teknős leves, blokkolja a béka. Auchan nem értékeli a viccet, és panaszkodnak.  De ez nem hagyja abba a környezetvédők is, hogy terjesszék ironikus képet a most már híres "láthatatlan mocsár"... :)

         szólj hozzá

Címkék: botrány bojkott auchan dunakeszi parkoló beépítés láp kötevife tőzegtavak oktvf

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr232733857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása