Dunakeszi-tőzegtavak 48 - Hogyan csinál segget a szájából az Auchan?

PPJ         2011.02.17.

Mint azt a Levegő Munkacsoporttól megtudtuk a riadóhírt:

"A Legfelsőbb Bírósághoz fordult az Auchan, felülvizsgálati kérelemmel a múltkori pernyertességeinket vitatva. A főfelügyelőség ugyanis megnyert KÉT pert (S. "homok van ott" Nagy László szakvéleményen alapuló határozat visszavonása, valamint a "szennyvízcsatornát a lápba" vízjogi engedély visszavonása), amelyekben több civil szervezet is beavatkozó volt a főfelügyelőség oldalán."

Vesd össze:

AUCHAN SAJTÓKÖZLEMÉNY 2010. febr. 19.

"Fontos kihangsúlyozni, hogy nem az Auchan, mint kereskedelmi vállalat feladata, hogy eldöntse, hogy a tulajdonában lévő terület védett vagy sem ... A vállalat jelen pillanatban a Bíróság ítéletét várja e témában. Amennyiben a bíróság ítélete értelmében a terület védettséget élvez, az Auchan tiszteletben tartja ezt a döntést."

 

         1 hozzászólás

Címkék: botrány bojkott auchan dunakeszi parkoló beépítés láp kötevife tőzegtavak oktvf

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr262667424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


 
 
süti beállítások módosítása