Dunakeszi-tőzegtavak 40 - cenzúrázAuchan

PPJ         2010.09.27.

Auchan: húzzatok el az országból! - varacsk.blog.hu

Cenzúrázósan viselkedik az Auchan! Az Auchan Magyarország, a Jin&Jang (mintha olyan kurvára harmóniába lenne a természettel az Auchan meg a két idióta hörcsöge) és a TudatAuchan (höhö, tudatosan láprombolunk...) facebook oldalak kicenzúrázták a belinkelt igazságot, hogy rombolják a lápot! Mostanra már a személyem is kiszűrésre került, hiába tenném újra üzenőfalukra a linkeket, már automatikusan nem jelenik meg! Elvtársak, bajtársak, harcostársak, (elnézést a múltbéli szavakért) ezt nem tűrhetjük! Ahogy a Nestlé ellen is hadjárat indult a Facebook oldalon, úgy most az Auchanon a sor!

Nestlé VS. Facebook

A harc a Greenpeace weboldaláról ugyanis egy pillanat alatt áthelyeződött a közösségi médiába, azon belül is a Nestlé számára legkellemetlenebb helyre, a Facebookra. Az elégedetlen vásárlók most a Nestlé 100 000 fős rajongói oldalának üzenőfalát használják fel a kampányolásra, iszonytató mennyiségű negatív üzenettel bombázva a multit nap mint nap. Újabb és újabb emberek jelentik be csatlakozásukat a bojkotthoz, ráadásul a Nestlé orra előtt, akik szemmel láthatóan nem értik ezt az egészet és nem tudnak mit kezdeni a jelenséggel. Egy alkalommal például így reagáltak:

You have freedom of speech and expression. Here, there are some rules we set. As in almost any other forum. It’s to keep things clear, it’s our page, we set the rules, it was ever thus.

Ez mintapéldája annak, amikor egy vállalat nem veszi észre, hogy azok az idők elmúltak, amikor ő diktálhatott a fogyasztónak, akinek nem volt lehetősége véleményt nyilvánítani. Időközben social média, és különösen a facebook egy olyan médiahatalommá nőtte ki magát, ami egész más szabályok szerint működik, mint az eddig megszokott egyirányú kommunikáció, itt bizony a fogyasztó visszaszól, és a saját piszkába nyomja a multi orrát.

Ellepni az üzenőfalat és a kommenteket! Nem tűrhetjük az igazság kicenzúrázását, a természet következmények nélküli, "vállalkozóknak" kiszervezett elpusztítását!

         1 hozzászólás

Címkék: botrány bojkott auchan dunakeszi parkoló beépítés láp kötevife tőzegtavak oktvf

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr982327004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hunor76 2010.09.27. 21:52:25

Az Auchan Magyarország FB-oldalán lekapcsolták a hozzászólási lehetőségeket, sőt a saját posztjaikat is… a "TudatAuchan" oldalon még lehet az ő posztjaikat kommentelni, ki tudja még meddig…

 
 
süti beállítások módosítása