GreenR for Golden Blog 2010!

PPJ         2010.06.22.

2010 a Biodiverzitás éve! Legyen hát ennek megfelelően a pátyi zöldterületek megőrzésének éve, a dunakeszi tőzegláp megőrzésének éve, a klímaváltozás megállításának éve, az ökológia éve, a természetvédelem éve, magyarán a GreenR éve: mert ezekről mind írtunk, tudósítottunk, ezekben részt vettünk, ahogy azt egy Zöld Objektívhez mérten illik!

Akarod, hogy terjedjen az egyetlen hiteles hazai zöld szakmai blog híre? Segíts bejutni a Golden Blog 2010-es versenyére!

Idén is szeretnénk megpróbálkozni a goldenblog zsűrizett blogjai közé kerülni, ahogy tavaly. Akkor nem sikerült helyezettként visszatérni a megmérettetésről, reméljük most fog. Ahogy nézegettük a kategóriákat, egy helyre passzolunk, mégpedig a szakmai blogok közé. "Szakmai blog. Egy adott téma szakértője rendszeres tájékoztatást nyújt olvasóinak, tippeket, tanácsokat ad látogatóinak, képbe helyezi és orientálja őket." A játékban való részvétel viszont tőletek függ, ugyanis nektek kell neveznetek bennünket. Mégpedig a goldenblog.hu-n, jobb oldalon felül. Ami fontos, hogy állítsátok a "szakmai blogok" beállításra a legördülő menüben a kategóriaválasztást. Amennyiben ezt minél többen teszitek, lehetőségünk nyílik arra, hogy megtudjuk, hogy a blogszakma szemében hol is tartunk, merre megyünk. Reméljük sikerül bizonyítani ennek a csapatnak a hozzáértését, szakmaiságát! De ehhez ott kell lenni. Ezért kérnénk meg titeket arra, amit már odafent is írtunk. Szavazzatok a GreenR-re, nézzük meg, hogy mit ér másfél év folyamatos munkája, hátha valami lesz belőle.

Összegzésként annyit, hogy szavazásra fel, minden szavazat számít, és napi 300 egyedi oldalletöltésből veszem a bátorságot, hogy megkérjelek titeket, szavazzatok ugyanennyien legalább! :D És mindenki szóljon még egy embernek! :D Hátha szerzünk ezzel még több olvasót!

Előre is köszöni nektek:
a GreenR kiscsapata!

         2 hozzászólás

Címkék: felhívás goldenblog 2010

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr862101613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zöld_Dani 2010.06.23. 10:50:09

Helló,
kedvelem a blogodat, de azért olyat, h "egyetlen hiteles" ként ne hirdesd magad mert rossz néven veszi a többi zöld blogger.

PPJ · http://greenr.blog.hu 2010.06.23. 11:00:30

@Zöld_Dani: jó de ti szervezet vagytok! értem én, hogy ti is blogoltok, de alapvetően egy nagy zöld szervezet vagytok. nem úgy értem, hogy ti nem vagytok hitelesek, hanem hogy nincs (én nem tudok arról, hogy lenne) olyan blog amit pl. konkrétan természetvédelmi mérnök ír.

 
 
süti beállítások módosítása