Napikép - nem zöld a barack

PPJ         2010.04.28.

Katt a képre a cikkért! (galéria)

http://galeria.index.hu/tudomany/2010/04/28/sulyos_olajszennyezes_a_mexikoiobolben/1436375_484997e459af63a448d38a5bfaed55a3_l.jpg

Nem zöld a barack. Éretlen ugyanis még szegény!

Új fúrótornyokat építenének - forrás

"Barack Obama elnök március végén jelentette be a tengeri olaj- és gázfúrások területének kibővítéséről szóló új kormánytervet. Ezzel megváltoztatta azt a csaknem három évtizedes szövetségi politikát, amely tiltotta az Egyesült Államok partjainak nagy részén a fúrásokat. A terv megvalósítása esetén fúrótornyok létesülhetnének az ország atlanti partvidékének déli részén (Florida középvonalától északra), a Mexikói-öböl keleti felében, sőt, Alaszka partjainál is. Obama az ország hatalmas energiaigényével és a munkahelyteremtési szükséglettel indokolta döntését."

> Már várom, ahogy Orbán Führerünk munkába fogja a magyar népet a Nabucco építésére az Alföldön, mondván: nagy az orszég energiaigénye és munkahelyeket teremt. No comment Barack Obama!

         szólj hozzá

Címkék: index olaj környezet napikép

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr931958815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása