Képregény 66 - UltraBrutál

PPJ         2010.04.14.

         4 hozzászólás

Címkék: képregény

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr851920352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viktornaplo 2010.04.15. 12:24:19

Ezek csak bálnák.. ha az emberekkel foglalkoznátok ennyit, nem lennének éhező kisgyerekek Afrikában.

Ezért sem értem, hogy tudja valaki állatmenhelyeknek adni adója 1%-át, miközben leukémiás kisgyermekek is megkaphatnák ezt a támogatást.

PPJ · http://greenr.blog.hu 2010.04.15. 12:28:22

@viktornaplo: bálna nélkül te sem lennél, meg apukád se lett volna, meg gyereked se lesz. éhező gyerekek nem azért vannak, mert a bálnákkal foglalkozik az emberiség egy része. gondolkodni, gondolkodni és csak aztán beszélni!

bolomba (törölt) 2010.04.15. 13:00:42

@viktornaplo: erre szoktam azt mondani.

1. Martin Luther King, Jr. (remelem nem kell bemutatni) felesege Coretta Scott King "folytatva" ferje utjat, igen jelentos emberjogi aktivista volt, emellett jelentos allatjogi aktivista is. Fiuk Dexter, anyjaval egyetemben mar a '80-as evek vegen veganok lettek ezzel is alatamasztva allatjogi aktivizmusuk hitelesseget. Sorolhatnam meg, de allapvetoen az emberi es allati jogok aktivizmusa kez a kezben jar. Nem veletlenul. Ha bovebben erdekelne:
www.animalliberationfront.com/Practical/Health/ALbenefitsHR.htm

2a. Ha finom vagyok a kovetkezo kerdest szoktam feltenni: Gondolom azert kerdezted, mert te is szeretned elmondani humanitariusi cselekedetedet?

2b. Ha epp nyersebb vagyok: Es te mit es mikor tettel utoljara?

 
 
süti beállítások módosítása