A "legkisebb rossz" is elvérzik

PPJ         2010.02.10.

Mihaszna emberek, semmirekellő "szaktudással", avagy az egyetemről kibukott emberek akarnak országot vezetni? Ez a blog legutóbb a dunakeszi tőzegláp híres (korrupt) szakértőjéről, dr. S. Nagy Lászlóról írta, hogy köze sincs a Szent István Egyetemhez, és, hogy az OKTVF szóvivője csak hirtelen felindulásból elkövetett felrangosítást alkalmazott a rádióadásban, hogy ne tűnjön olyan hülyének S. Nagy a vonal túlsó végén beszélő ELTE biológusához képest. Persze ezek csak ilyen véletlenek, mint tudjuk.

Ahogy az is véletlen lehet csupán, ha valaki Szent István Egyetemes diplomát hazudik magának.

Nincs diplomája Kubatov Gábornak

Az Országgyűlés honlapján közzétett adatok szerint a Fidesz pártigazgatója a Gödöllői Agrártudományi Egyetemen végzett, valójában azonban nincs felsőfokú végzettsége – írja a Népszava.

forrás: Index - MTI

Elhiszem, hogy jóhírű az egyetemünk, de szerencsére tárt karokkal várja az olyan újságírói kérdéseket, hogy "és tényleg ott végzett?". Gyors keresés és meg is van a lesúlytó válasz. "Hát bejárt néhány órára."

Persze ezt a hírt is az MTI közölte. Ja az MTI, amit a Fidesz meg akar szüntetni, ha hatalomra jut? (Na jó, mégsem, de azért ha már egyszer ilyet mondtak... ki tudja.)

Egy párt program és diploma nélkül. Még a zöld minimumot se hozzák! Ahol egy hatalomra készülő miniszterelnök, nem a magyar mezőgazdákat nyugtatja, hanem a külföldi tőkét hívogatja, ott kérem, nem ökológiai politika, de még csak nem is demokrácia hanem kapitalizmus van! Apropó demokrácia VS kapitalizmus. Nézzétek meg az új Michael Moore filmet, mert csudajó!

De ha már rájuk se, akkor ki(k)re? Na igen! Ez jó kérdés! Majd, ha lesz olyan tökös ember, aki belátja a Zöld Ombudsman által írottak lényegét, és eszerint cselekszik egy egész országgal...

         4 hozzászólás

Címkék: fidesz ökopolitika szie zöld ombudsman zöld minimum

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr841744927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.02.10. 10:54:48

Azt írják, hogy kárszakértői képzést kapott - a mostani helyzetet ismerve inkább van szükség kárszakértőkre, mint közgazdászokra és jogászokra :)

meta_ · http://greenr.blog.hu/ 2010.02.10. 19:20:01

Nekem azzal nincs bajom, hogy nem rendelkezik egyetemi vagy főiskolai diplomával, mert egy demokráciában akár a kukás is lehet miniszterelnök. Miért is ne? A probléma az, hogy többnek akart látszani, mint ami valójában. Meg akart téveszteni.

PPJ · http://greenr.blog.hu 2010.02.10. 19:22:36

@meta_:
Ez igaz. Nem sikerült jól megfogalmaznom. Úgy értettem, ahogy írod.

 
 
süti beállítások módosítása