Ingyenkávé és svédasztal

PPJ         2009.10.03.

Most nagyon naívnak gondoltok, hogy ekkora reményeket fűzök a koppenhágai klíma konferenciához? De csak az ő érdekük is, nem?! Ha nincsenek népek, akiket kormányozhatnának, ha nincs Föld, amin ők is élnek, ha akkora lázadás lesz, hogy kependerítik őket a helyükről a népek, akkor csak az az érdekük, hogy változzon a helyzet, nem?

Várom a véleményeiteket, hogy szerintetek radikális és pozitív eredménnyel zárul-e az év egyik legfontosabb sorsdöntő eseménye?

2020? 2050? 20%? 80%?

Tippen Sie bitte!


Affiliate program Polls

         2 hozzászólás

Címkék: vélemény világ klíma környezet

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr401425212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ojni · http://ojni.blogspot.com 2009.10.05. 11:23:12

Túlságosan befolyásoltad a szavazást a címadással! :P
Optimizmus!

PPJ · http://greenr.blog.hu 2009.10.05. 12:27:25

@Ojni:

Igen, ez valószínű. Értem az optimizmusra invitálást, de túl sok konferencián voltam már 22 év(es korom) alatt is, hogy azt lássam, nem emiatt teszik, amit tesznek.

Jó munka ez. Belgium, szép hely, jó üzleti partnerek.

Cserépszavazás, izzadás a napon, mindenki ül, egy feláll és érvelő beszédet tart (nem felolvas), na akkor meglátom mennyire lennének a közjó szolgálatában :D.

Titkon én is a lehető legjobb eredményben reménykedem, ezért is az oldal logó modifikáció.

 
 
süti beállítások módosítása