Hol a Bogár?

PPJ         2009.09.20.

http://2.bp.blogspot.com/_fAJIWY5uxME/Rxrc7rZnLzI/AAAAAAAAC7I/xCl82Wo0EJM/s400/04oct9-killer-whale-penis.jpgJa. És, hogy miért tűnt el Bogár László linkje a jobb oldali linkátrból?

Korábban szimpatizáltam gazdaságpolitikai nézeteivel. Aztán Az Élet és Irodalom Váncsa 60 különszáma felvilágosított affelől, vannak értelmesebb emberek is nála (nem gazdaságpolitika terén, de olyan akire érdemes figyelni, jók a szavai, intelmei),  mondjuk buddhisták, mondjuk Váncsa.

Váncsa István a legutóbbi ÉS-be írt egy frenetikusan humoros (mint mindig) cikket a "köcsögökről". Ebben Bogár mester is porig van alázva. Ugyanis (többek között) a Hír Tv és Orbán Führer, immáron hosszú láncra engedett ugatója (akár csak Ékes Ilona, akit a sajtó minden értelmiségi és hozzáértő írója már szintén porig alázott a hülye, alaptalan nézetével együtt - lásd Index és NOL) elkezdte nem felismerni, hogy hol van a szaktudása (liberális politika bírálata) és az emberről alkotott véleménye közti határ. A liberális eszmét („A szabadság annyit jelent, hogy mindent szabad, ami másnak nem árt. Az egyes ember természetes jogainak gyakorlása tehát más korlátokba nem ütközhetik, mint azokba, amelyek a társadalom többi tagjai számára ugyane jogok élvezetét biztosítják") összemosni a liberális gazdasággal (ami valóban fittyet hány a természetre -  de nem mintha a jobb oldal olyan környezetbarát lenne, csak most sikk nekik pocskondiázni mindent, ami egy kicsit is emberi értékeket vesz figyelembe a faji megkülönböztetés helyett) nagy hiba.

Olvassátok el Váncsa-mester írását a "buzi állatokról"! :D

         szólj hozzá

Címkék: vélemény

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr201394131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása