Még nem rántják le a leplet a kaszinóvárosról

PPJ         2009.05.25.

http://www.kul-tura.hu/marketing/madarszem/velenceito/photos/velenceito%2018.jpg

Bizonytalanságkeltés felsőfokon ez, kérem szépen. Pedig a nép határozott! A beruházás kritikája itt olvasható. Nem fog SEMMI sem épülni! A Velencei-tó, a Velencei Madárrezervátum TT (TT = a magyar törvények által jogilag védett Természetvédelmi Terület), a Pákozdi Ingókövek TT, a Dinnyési Fertő TT értékeivel már a civilek is tisztában vannak. Aláírásgyűjtés kezdődött (ezt kéretik kinyomtatni, gyűjteni rá so-sok aláírást, és vagy az Angelika Egyesületnek vagy az Élőlánc-nak eljuttatni) és a Nemzeti Zarándoklat-nak is kiemelt témája lesz ez.

         2 hozzászólás

Címkék: velencei tó aláírásgyűjtés

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr691143146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tripanek (törölt) 2009.05.25. 22:19:28

Ide tartozik:

"Nyomozást rendelt el az ügyészség a Velencei-tó partján tervezett kaszinóváros miatt, mert a vádhatóság szerint a befektetők feltünően aránytalan cserével jutottak hozzá a 70 hektáros sukorói telekhez. Az ügyről cikket közlő Heti Válasz szerint a területen el sem férne a befektetők által megálmodott komplexum, hiszen csak a golfpálya elfoglalná az egész telket."

http://www.origo.hu/itthon/20090508-heti-valasz-nyomoz-az-ugyeszseg-a-velenceitavi-kaszinovaros-ugyeben.html

www.hetivalasz.hu/cikk/0905/sukoro_kaszino

 
 
süti beállítások módosítása