Élőlánc szimpátiatüntetés Ángyán József mellett

PPJ         2012.05.05.

Tisztelt Láncszemek országszerte!

Az utóbbi napokban megsűrűsödtek a támadások Ángyán József, és vele együtt Ácsné Éva ellen, tehát ellenünk is. A harc nem ellenünk irányul, a tét a föld megszerzése.

A Váralja Szövetség kezdeményezésére – akikkel közösen már egy sikeres demonstrációt szerveztünk a Zeppelin-ház ellen – szimpátiatüntetést rendezünk 2012 május 10-én, 17 órakor a Kossuth téren.

A demonstráción elhangzó beszédek témája elsősorban a magyar föld védelme, és az Ángyán Józsefet és Ács Sándornét ért támadások visszautasítása. Ezen a napon az ország több pontján egyidőben rendeznek hasonló demonstrációkat, melynek koordinálását az Élőlánc végzi.

Nem kívánunk politikai előnyt kovácsolni e sajnálatos ügyből, azonban fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy egy mérhetetlen nagyságú tőke igyekszik a magyar földet megszerezni, és e törekvésében semmitől sem riad vissza. Amíg azt látjuk, hogy a kormány tevékenysége elégtelen ezen törekvések visszaszorításában, sőt mintha egészen más célok állnának a háttérben, kénytelenek leszünk folytatni tevékenységünket.

Ezért útra kívánjuk indítani az Élőlánc a vidékért és az Élőlánc a közvagyonért mellett a Élőlánc a földért nevű mozgalmunkat.

Minden segítő kézre szükségünk lesz, ezért várunk titeket rendezőként, és résztvevőként.

Gyülekezés 16.00-kor a Kossuth-téren, az FVM előtt.

Addig is figyeljétek az új információkért és terjesszétek a híreket, a meghívót.

Ertsey Attila
Elnökségi tag

         3 hozzászólás

Címkék: fidesz botrány mezőgazdaság dunakeszi budai gyula agrárium élőlánc magyarországért ács sándorné ángyán józsef

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

· 1 trackback         

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr924490314

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vagy Ady, vagy Tisza! 2012.05.06. 23:58:53

p { margin-bottom: 0.21cm; }Hányszor átkozta Ady Tisza Istvánt és mindazt, amit képviselt! Hányszor írta le, hogy nemzetvesztő ez a korlátolt nemzetieskedés! Hányszor siratta a nemzetet, mert a tiszai szociálpolitika, nemzetiségi politika, a bután atav...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FreeWilly! 2012.05.05. 20:11:00

Fontos a kiállás egy tisztességes ember mellett.
De miért nem tesztek feljelentést a földosztáson történtek miatt? Ha a szabályozást megszegve adtak földeket egyeseknek, akkor az bűncselekmény, nem?

PPJ · http://greenr.blog.hu 2012.05.05. 21:11:27

@FreeWilly!: A baj az, hogy papíron minden rendben van. Lezsírozzák, elkenik.
Csak a részletes elemzések és a pályázati anyagok részben nyilvánosságra hozatala, ami kimutatja a valóságot.
Köszönöm a kommented! Esetleg jönnél?!

KivancsiVagyok 2012.05.07. 11:36:02

a demonstráció mellé egy internetes petíciót is javasolnék. Akár facebook csoportot is lehetne az ügy mellé létrehozni - a "spontán" demonsrtáción résztvevők számát lehetne így növelni.

 
 
süti beállítások módosítása