Douglas Rushkoff és az ökológiai gondolat

PPJ         2010.06.22.

Douglas Rushkoff! Ajánlom a figyelmetekbe az új média tízparancsolatát tőle, amiről az Index is cikkezett Programozz vagy beprogramoznak címmel.

Alább egy igazi ökológiai gondolat, még alább pedig a Life Inc. című film 9 perces bemutatója. Nagy koponya Rushkoff! A Zeitgeist című film egyre jobban kezd megállni a lábán; sok helyen mondja ugyanazokat, mint az a film! De sajnos ettől még a Zeitgeist egy technokrata, technooptimista, szociálkonstruktivista fos, Rushkoff viszont épeszű alternatív közgazdász, vagyik ökológus. Ami nekünk itt tetszik!

For more information about Douglas Rushkoff's book, "LIFE INC. How The World Became A Corporation And How To Take It Back" check out
rushkoff.com and the LIFE INC. 9min movie

In Life Inc., award-winning writer, documentary filmmaker, and scholar Douglas Rushkoff traces how corporations went from a convenient legal fiction to the dominant fact of contemporary life. Indeed as Rushkoff shows, most Americans have so willingly adopted the values of corporations that theyre no longer even aware of it.

         szólj hozzá

Címkék: videó ökológia filmajánló fenntarthatóság

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr192101460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása