Globális ökovulgáris genocídium "kabaré"

PPJ         2015.07.30.

Igazi gyöngyszem videóra leltem, melyben Bogár László közgazdász nem tudni miért, milyen kijelentés kapcsán, de - maradva a videó profán nyelvezeténél - szanaszét oltja Drábik János jogász újságírót. Elgurul itt minden, ami elgurulhat: röpködnek a milliárdok, mármint, hogy a globálcionista háttérhatalom mennyi embertől való "megszabadulással kíván oly nagy nemesen könnyíteni" a Föld planéta sorsán; zsidók, nem zsidók, tök mindegy, mind bedarálódunk élve-elevenen...

Gondolom, a kedves olvasóink előtt nem ismeretlen, ha azt mondom, FEMA táborok milliónyi műanyag koporsóval tele; illetve a Georgia Guidestones is új elemmel bővült, amit utána kiütöttek belőle.

De, hogy mennyire ugyanazon "kattog" Bogártól, a "zinternet népén" át, a Wachowski fivérekig mindenki, azt lássuk szép sorban alább. Szemezgessünk a "gyöngyszemekből" itt a Kali Yuga kor végéhez lassan közeledve. Ahogy egy teás ember (Anton Tamás ©) mondta: "Isten majmai lassan őrülnek."

Nézzük tovább, nemrégiben a szánalmas.hu-n is "elgurult a gyógyszer" pár hozzászólónál az alábbi videó láttán:

- Jó napot kívánok, miben segíthetek?
- Kormányunk érdeklődne a promóciós videójukban látott gyártósor iránt, valamivel nagyobb feldolgozási volumenű kivitelben.
- Értem, milyen volumenre gondolt konkrétan?
- Napi 5-10.000 egyed feldolgozására képes gyártósor, az ország minden nagyobb régiójába egy.
- Milyen súlyra legyen optimalizálva?
- 50 és 100 kg per egyed.
- Ööö... milyen állat feldolgozása a cél egészen pontosan?
- Sajnos erről nem adhatok pontosabb információkat, az fő megrendelő egészen pontosan hadügyminisztérium. Fontos szempont még a gyártósor mobilitása, háborús esetre, a honvédség élelmiszer-utánpótlása végett, hogy adott esetben a frontvonal mögött közvetlenül alkalmazni lehessen. A feldolgozandó egyedek paramétereiről és az egyéb információkról bővebb információkat e-mailen küldjük, maximális diszkréciót várunk el önöktől.

Tisztelt Kormánytisztviselő úr,

Köszönjük érdeklődését automatikus ipari böllér gépsorunkra.
A gépsor, bár tervezési szempontként az említett funkció nem volt szempont, alkalmas az Önök által jelzett igény kielégítésére.
Az e-mailen megkapott paramétereik alapján műszaki részlegünk az alábbi észrevételeket és kérdéseket vetette fel:
- fontos lenne tudni, hogy az egyed feldolgozás automatizálása élő vagy holt kezdeti állapottal értendő e.
- amennyiben élő egyedekkel kezdődik a feldolgozás, extraként rendelhető nyugtató lövedék beadására alkalmas gépegység, illetve elhelyezhetünk különböző nyelvű nyugtató feliratokat - s lágy zene is szólhat a beterelő nyílás utáni szakaszon.
- a ruházat lefejtését is a gépsor végezze, vagy lemeztelenített egyedekkel kell számoljunk?
- a csontozat gyűjtése szelektáltan történjen, ( lábszárak, koponyák, stb külön rakásolva) vagy meddőhányón halmozva?
A kérdések megválaszolása után tudunk pontos árajánlatot készíteni.
Az Ön által említett 124db termelőegység legyártása mintegy 2 és fél hónap, tesztelése további 2 hét.
Az ütemezett szállítás és telepítés augusztusi rendelés esetén november közepétől kezdődően indulhat el az Önök által jelzett helyszíneken.

A levelében említett mobil egységeket is gyártunk, ezek ugyan nem precíziós berendezések, de egy normál, vonóhoroggal rendelkező személyautóra rögzíthetőek. Bármilyen rendezvényen bevethetőek. Referenciaként a Fargo című filmben szereplő egységet tudom megmutatni.
Fontos tudni, hogy a mobilegységek végtermékét opcionálisan gyűjtőedényekben lehet felfogni - ám ezek külön rendelendőek (igény esetén 3-4db / feldolgozóegység, a rendezvény/ vagy a rendbontás mértékétől függően)

Bármilyen kérdés esetén továbbra is állunk rendelkezésére.

Tiszetelettel: Lajos von Fleischer
AutoBöllér 2000 Bt.

Menjünk tovább, még lejjebb! A Felhőatlasz című, buziságot is propagáló, álspirituális hollywoodi giccsfilmben, amit a nemváltó műtéten áttorzult borult elméjű Lana Larry Wachowski is rendezett, van egy jelenet, ami úgy tűnik, a képünkbe törölve sem váltott ki senkiben komolyabb gondolatot: a főhős leleplezi a Somni-451 nevű kapitalista gyorséttermi nőrabszolga előtt, hogy mit is jelent az Xultation (a filmben kvázi "Megváltás"). A filmben ugyanis a végidőkben csúcsra járatott posztkapitalista társadalom gyorséttermi "alsó kasztja" egy >szappan< nevű anyagot eszik ételként. De, hogy mi is ez a szappan, mit is szívogatnak oly kedvesen szívószállal, azt az alábbi videóból megleshetik az erősebb idegzetűek.

Mehet a globális daráló! Avagy, a kommunizmusnak és a liberáldemokrata kapitalizmusnak ugyanaz a célja, mert ugyanarra van szüksége: gyökértelenített masszára, olcsó tömegre, tartás nélküli proletárokra, kultúrájától megfosztott szürke egyvelegre. Ezek az alkímiai ólom tulajdonságai. A nemesfémek létrehozása helyett a háttérhatalom a sűrűn folyó szürke tömeg szintézise törekszik. Monokultúra, szürkeség: a tudat monopóliuma... Balliberális megvezetetteknek és EU-s pénzen csüngő szervezeteknek jól cseng a globalizációt ajnározni, de épeszű és nyitott harmadik szemű ember nem lát benne mást, mint egy kultúra- és emberhúsdarálót, egy virtuális/technobürökrata globalómát. 

Kép: Shintaro Kago - 主義主張が多過ぎると面倒なので、攪拌して均一化しよう - "Amiért ez 'túl sok' problémás ötlet és idea: uniformizáljuk a dolgot egy darálással".

https://m.blog.hu/gr/greenr/image/514b8cedca3ae35ddae35b7e0aae69c0.jpg

         6 hozzászólás

Címkék: vélemény videó bogár lászló kapitalizmus ökológia új világrend drábik jános humánökológia monokultúra

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr527667188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S=klogW 2015.07.31. 04:41:59

ha vehemensen is adja elő magát, épp Bogároznod nagy kár, mert éppen ő próbál egy hagymázas vízióval szemben egy józanabb álláspontot képviselni

az a baj az agyament víziók vitatásával, hogy nehéz észérvekkel cáfolni őket

PPJ · http://greenr.blog.hu 2015.07.31. 12:09:41

@S=klogW: Egyetértek a második megállapításával! Az első mondatával is, és valószínűleg még így sem használtam elég idézőjelet, de tényleg nem kívántam "Bogározni"! Ha figyeli a GreenR blogot és annak youtube csatornáját, akkor láthatja, hogy elsőként és kizárólag vettünk fel a professzor úrtól olyan előadásokat, amik az ökológia, közgazdaságtan és humánökológia metszéspontjairól kiindulva fogalmaznak meg kritikát a jelen világrenddel kapcsolatban.

Íme:

Bogár László: "A globalitás létmódja, mint az emberi lét zsákutcája" (TIT stúdió - 2015.03.18.) www.youtube.com/watch?v=BptySK_BNxk

Bogár László: Tékozló Ország (TIT stúdió - 2014.10.22.)www.youtube.com/watch?v=zOwxY5gGX5w

Ha be tudja szerezni visszamenően, vagy ezentúl majd figyeli és veszi, nagyon ajánlom a Magyar Hüperión folyóiratban megjelenő Bogár László cikkeket is!

Üdv!

csak egy néző 2015.07.31. 15:25:22

Húúúúha, nem lesz ebből baja Bogárka Laci bácsinak? Mit szól majd ehhez a GHH és a "tuggyuk kik" agyíkemberekről már ne is beszéljünk. Drábik túlmozgásos disszidensről pedig köztudott, hogy Stanyecli elvtárs komájával együtt gyakorló idióták.

2015.07.31. 15:28:13

"szanaszét oltja" - hatásvadász és lapos erőltetett jópofáskodás, feltűnési viszketegség esetén használata ajánlott...

PPJ · http://greenr.blog.hu 2015.07.31. 15:41:43

@Három láthatólag berezelt celebritás közepesen kic: Mondom - maradva a videó amúgy is vulgáris és profán nyelvezeténél. Egyébiránt: "ellenvéleményét súlyos szavakkal fűszerezve, vitapartnerének igazát fundamentálisan megkérdőjelezve" ha így jobban tetszik...

2015.08.02. 22:13:17

@PPJ: igen, igaz, hogy idézet volt, köszi, ez már tetszik! :)

 
 
süti beállítások módosítása