Napi gondolat: Hús IPAR
"Anyu, mi az, hogy 'tömegtermelés'?"
Amikor bemégy a múltihoz vásárolni nem gyanús, hogy 700Ft a kolbász, 300Ft a kenőmájas, és a sonka se sokkal drágább?
Eszedbe jut hogyan kerül oda?
Mitől olcsó?
Mi van benne?
Honnan érkezett?
Miért van olyan a világon, hogy húsragasztó?
Anyu, nem értem.
Tetszett? Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
piir (törölt) 2012.02.17. 15:11:04
Ha pedig már adalékok: a kisüzemekben is olyan anyagokat raknak a húskészítményekbe, aminek ha tudatában lennének a vásárlók, hát nem hiszem, hogy megvennék mondjuk a kolbászt. Az a gyorsérlelő, aminek a tubusát is csak gumikesztyűben szabad megfogni, biztos egészséges :)