Welcome to the Meatrix

PPJ         2010.05.03.

Hát ezen behaltam. Vicces dolog az animált világmegváltó sertés. :D

         5 hozzászólás

Címkék: ajánló videó mátrix húsipar meatrix

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr151971397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kimaradt · http://kimaradt.info/ 2010.05.03. 18:49:15

Jó kis mozgalom ez... mi is válasszuk a hazait, még ha sokkal drágább is, mint az agyontámogatott külföldi!

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2010.05.03. 21:14:32

jó ez, csak kissé erőltetett, ill. még mindíg nem tudom mi a megoldás? a boltban a "bio" feliratú nyolcvannégyszer drágább cuccot vegyem-e meg, vagy...? egyébként egyik ismerősöm tud rendelésre hozatni házi kolbászt(+hurka és tsai)! olyat és annyit amennyit az üf. rendel. kb 3.000 Ft volt egy olyan vastag, és kétszer olyan hosszú kolbász mint egy-egy nevesebb szalámi, és az íze... összehasonlíthatatlanul finomabb volt! szal értem én h a bio szép és jó, viszont vagy

a, nem mindenki tudja megfizetni

b, nem találja meg az ember a igazi házit (nincs mindenkinek vidéki rokonsága/ismerőse aki termel is, és akitől tudna ilyeneket rendelni, venni)

c, ki biztosítja azt, hogy a 10x drágább termék valóban "BIÓÓÓÓ"? ( pl.: attól, hogy a Csabi nemrég kiejtette a száján az ingyenes közlekedést, még nem biztos, hogy lesz is )

PPJ · http://greenr.blog.hu 2010.05.03. 21:43:38

@mrbloodbunny:

a kérdések, amiket felvetsz jók és ha meg merjük válaszolni - mert gondolom te is sejted mi a válasz - akkor rá kell jönnünk, hogy van a Földön egy konzumidióta réteg, plusz egy még nagyobb szegény réteg

dö örsz iz óverpopulétid!!! kevesebb ember: több élet.

(mielőtt megint 15-en ordítanának rám ökofasizmust, elmondom, hogy itt politikáról van szó, nem népirtásról. nem a megszületettek elpusztításáról van szó (uramisten! ilyet egyáltalán leírni...) hanem olyan a politikáról pl. hogy ne szülessen több 2 gyereknél. és akkor tud neki venni biot, nem kell olcsót választani a térfogatnövelő szerrel, hogy a 4-6 gyereknek elegendő legyen)

teadrinker13 · http://morzsili.blog.hu 2010.05.04. 14:58:25

Szia Pacsker! Nagyon tetszenek a témáid.

Én abszolút nem vagyok egy megrögzött greenpeaces, de minden erőmmel igyekszem környezettudatosan vásárolni. Szerintem ez egy olyan dolog, amit mindenki megtehet, anélkül, hogy méregdrága bióboltokba járjon: Magyarországon is biztos minden városban van 1-1 bolt, ahol helyi termékeket lehet venni (amiket nem tudnak előállítani Tesco-nak való kapacitással) vagy élelmiszer piac, ahol helyi gazdák árulnak olyasmiket amiket megtermelnek. Ehhez csak annyi kell, hogy ne lustálkodjuk el a vásárlást, vegyük a fáradtságot, és keressük fel az ilyen helyeket. Még az is lehet, hogy több pénz marad a zsebünkben :) Én legalábbis jobban járok anyagilag.

Nekem szerencsém van, mert olyan városrészben lakom, ahol egész népszerűek a helyi kisboltok. Ráadásul néhány az EU csatlakozás után jelent meg. Jó példa erre a tejbolt, ahol vásárolni szoktam: mifelénk nem öntötték el a gazdák a tejet, amikor a nagyok ár alatt akarták megvenni, hanem inkább csináltak saját mini-tejgyárakat. Így aztán gombamód szaporodtak az ilyen vállalkozások. A tejnek, amit ők árulnak, valóban normális tej íze és állaga van (ittam már valódi "tejgyármentes, tehéntől származó" tejet, szóval tudom, milyen az!)

PPJ · http://greenr.blog.hu 2010.05.04. 17:50:51

@teadrinker13: Köszi, hogy megosztottad velünk a tapasztalataid!

 
 
süti beállítások módosítása