Még pénzért sem engedik adásba az Adbustert

PPJ         2009.10.10.

Az Adbusterről már korábban szó volt a blogban, nagyon dícséretes törekvésnek tartom zöld szempontból is az antikulturalizmusukat (ez a szó úgy értelmezenő, hogy a jelenlegi kultúánk elleni, nem pedig a kultúrák léte elleni) és az antiglobalizmusukat. Látogassatok el a honlapjukra, de előtte olvassátok el egyetlen magyar ajánlóját itt nálam.

"We’re continuing our campaign for media democracy with a series of subvertisements aimed at disrupting the promotion of overconsumption and attacking the legitimacy of advertising. We want the right to broadcast these subverts and we’re willing to pay, but the major networks aren’t willing to air them. So far FOX has officially rejected our first spot, COMMERCIAL BREAKERS, and MTV has cut off communication entirely." forrás

Sajnos!

De annyit azért tehetek értetek srácok, hogy kiteszlek titeket egy olyan felületre amit többnyire antikulturális emberek látogatnak. Hátha ennyivel is előrébb lesztek. Sok sikert nektek!

         szólj hozzá

Címkék: ajánló reklám világ televízió adbusters

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr511439871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása