Ángyán és a dunakeszi tőzegláp: avagy lúzerként hogyan hazudjunk hirtelen blogon

PPJ         2012.05.02.

Frissítés 2012 május 3.

Orbán: "Ne válaszolj, Gyula!" - HVG.hu

"Azt gondoljuk tegnap sikerült egy egész szép lyukat ütnünk a bérmédiának használt közmédia falán! Eddig 25 ezeren olvastátok az Ángyán ellenes MTI vircsaftról szoló cikkünket, amit elöbb a HVG majd az Origo vett át, ennek kapcsán reagált az LMP és az MSZP is, majd maga Ángyán József! Végül a hír bejárta a teljes Magyar sajtót! De ez a hír sehova nem jut volna el ha ti nem osztjátok meg a cikkünket a Facebookon, nem beszéltek róla! Az erő veletek van, az igazságot ti terjesztitek! Úgyhogy köszönjük!"
http://magyarinfo.blog.hu/2012/05/02/nem_letezo_bloggal_mocskolja_az_mti_angyant

Gondolom emlékeztek még, mikor nagyban dúlt a természet objektív láthatóságáról a kiberháború: vagyis hogy láp-e a dunakeszi tőzegláp. Gondolom emlékeztek, hogy ismeretlen tettesek akkor ugyanúgy megpróbálkoztak egy hirtelen létrehozott "leleplező" blogbejegyzéssel telehazudni a médiát, mint most Ángyán Józsefnek (korábbi vidékfejlesztési parlamenti államtitkár) a lejáratásával.

Csakhogy sem a láp létéről szóló Magyar Tudományos Akadémia eredményeit, sem az egész magyar vidék(!) által feddhetetlenségnek és megbecsültségnek örvendő Ángyán József személyét nem könnyű aláásni.

Pláne nem egy ma bejegyzett bloggal, amire korábban hivatkozik az MTI, mint hiteles hírforrás, mint hogy maga a hivatkozott blog bejegyzése megjelent volna! No Comment.

Nem gondolom a greenr blogot a bölcsesség forrásának, de több év folyamatos munkája ad egyfajta irányt és hitelességet az embernek. Ángyán József ebben a tekintetben hatványozottan megkérdőjelezhetetlenül élén áll a hiteles emberek magyarországi ranglistájának (ha van ilyen) - sosem hagyta el a lelkiismerete, nagyon jól tudja, hogy a hitelesség hosszú távon beérik! Az emberek nem felejtik el, hogy ki mennyire tartja az adott szavát, és a vidéki emberekre ez még inkább igaz!

Talán még a miniszterelnök maga sem hitte volna, hogy ide juthatnak az ország belügyei, mikor még "a tűzhelynél teáztak Ángyánnal"! Igen nagy hit munkálkodik Ángyánban, hogy még lát és ad(!) esélyt Orbánnak a javulásra. De ez is az előbb írt "hosszútávú hitelesség" kérdése, hogy vajon mennyi mindent enged el a füle mellett a miniszterelnök, de mennyit hall meg a nép!

Ezt a lejárató kampányt valami nagyon stílustalan, affektáló, pökhendi oligarchabérenc intézhette!

Itt meg a cirka 20 percig gátlástalanul mellébeszélő, egomán Budai Gyula "elszámoltatási kormánybiztos" próbálja menteni a menthetetlent, pedig már nem csak a jelene tarthatatlan, hanem már a múltja is.

Ezen túlmenően ráadásul meghasonlott, mert 2005-ben a gazdatüntetésen még azon az oldalon állt, amin például az az Ángyán és Ács Sándorné is, akiket most letagad és alaptalanul becsületsért és rágalmaz!

Hazugság vagy őszinteség?
Aki jó lelkiismeretű ember, az a szemeket beszélni látja!

http://image.elelmiszer.hu/original/106436.jpg

http://barikad.hu/sites/barikad.hu/files/ngy%C3%A1n_1.jpg

         szólj hozzá

Címkék: fidesz botrány mezőgazdaság dunakeszi budai gyula agrárium élőlánc magyarországért ács sándorné ángyán józsef

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr424485563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása