Elindult a Humánökológiai Filmgyűjtemény

PPJ         2011.07.13.

Nagylelkű felajánlás érkezett az utóbbi poszt után! Az 100 GB-os tárhely éves díjának (~99$) felét elvállalná egy úriember! Kérlek titeket, hogy gyűjtsük össze az összeg másik felét is! A következő lépés részemről egy internetcím és egy weboldal létrehozása lesz külön ennek a gyűjteménynek, hogy ne csak ebbe a blogba legyenek beszúrva a filmek elérhetőségei.

Regisztráltam a kiválasztott tárhelyre és 14 napig ingyenesen próbálgathatom. Első feltöltésem a TechnoCalyps című három részes dokumentumfilm lett. Angol nyelvű és a nem angol részeknél angol feliratos. Sajnos nincs még hozzá magyar felirat, nagy hiányosság! Aki érez magában kurázsit, elkészíthetné!

A tárhely, ahol a film van (és a filmek lesznek a jövőben) biztonságos, nem törölnek semmilyen indokkal semmit. Egyelőre még nem üzemel, de a későbbiekben online-nézhetőséget (stremaing) is terveznek a feltöltött fájlokhoz.

http://www.technocalyps.com/assets/dvdcover.png

TechnoCalyps - Part I - TransHuman.avi

TechnoCalyps - Part I - TransHuman.srt

TechnoCalyps - Part II - Preparing for the Singularity.avi

TechnoCalyps - Part III - The Digital Messiah.avi

TechnoCalyps - Part III - The Digital Messiah.srt

         2 hozzászólás

Címkék: filmajánló humánökológiai filmgyűjtemény technocalyps

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr713063432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztefanó 2011.07.13. 21:52:21

Nem tudom mi a tényleges célja és a vége ennek a filmsorozatnak. Ez most egy ismeretterjesztö valami lehetetlen nagy zsenialitásról? Avagy netán az itt bemutatottak kritikájáról van szó? Így vagy úgy, meg kell mondanom, a kimenet ismerete nélkül és az elsö 15 perc megtekintése után rosszul vagyok és hánynom kell a sok nagyagyú vadbarom tudóstól. De vajon miért csodálkozom? Épp a minap blogoltam a The Windup Girl-t. Ebben pont egy olyan világot elevenít meg Bacigalupi melyben ezek a köcsögök sikerrel meg is tették azt, amiröl itt még csak lázálmodoznak...
"we are not designed for modern age" - milyen igaza van!

Üdvözlettel Sztefanó

PPJ · http://greenr.blog.hu 2011.07.13. 23:38:27

@Sztefanó: Szia! Hát nem tudom, hogy esetleg követted-e facebookon mikor néztem és élőben "közvetítettem" a filmet, hogy behányok rajta, olyan agyament. Nézd csak végig mindet, legalább tudjuk, hogy ki az ellenség. Szóval ez a film véresen komoly, nem paródia, tényleg arról van szó, hogy ezek a "tudósok" meg vannak győződve arról hogy az ember nem elég tökéletes és génmanipulált örökké élő robotoknak kéne igazából lennünk.

Na, kicsit nehéz falattal indítottam a filmgyűjtemény. Tényleg majdnem kijött belőlem a vacsi múlt héten miközben néztem. Tanulságos kis "mese" ez a történet, amit a három rész bemutat.

Köszi! Üdv!

 
 
süti beállítások módosítása