Kárikátúren

PPJ         2009.02.20.

"Csimpánzként ábrázolta Obamát a New York Post

A napilap karikatúráját máris sértőnek titulálta Al Sharphon afro-amerikai emberjogi aktivista. A kép párhuzamot von a gazdaságélénkítő csomagot aláíró Obama és Travis, a szerdán lelőtt idomított csimpánz között.

Obama kedden írta alá Denverben az általa kezdeményezett 787 milliárd dolláros gazdaságélénkítő csomagtervet, amely az amerikai gazdaság válságból való kilendítését, munkahelyek millióinak létesítését célozza." - index.hu

Akik már tudják, hogy

  •  a szavazócédulák illúziók,
  • a programok, tervek, projektek valójában nem segítenek semmin, nem érnek el semmit ( EU Víz Keretirányelv - 2015 Az EU vizeinek jó állapota :D , Countdown 2010 - 2010-re megállítják a biodiverzitás csökkenését Európában :D)
  • nem régi emberek fogják új programokkal, hanem új emberek programok nélkül (ha egyáltalán) megmenteni -ezen az úton maradva biztosan pusztulásra ítélt- társadalmunkat
  • a pénz maga a baj, nem segítség, és soha sem volt az, mert nincs valós értéke
  • stb., stb.

  azok értik csak meg, hogy Obama nem remény, hanem egy újabb delírium.

  Obamának nem szabad tudnia, és tudatnia, hogy jelenkori társadalmunk energiaalapjának - a fosszilis energiának [éljen a több millió éves szenült állatok holokausztja]- tavaly volt a kitermelési csúcsa. De tudja ezt jól a Nemzetközi Energetikai Hivatal, a BP olajkitermelés i adatbázisa szabadon elérhető, és tudja ezt jól Hetesi Zsolt (bejegyzés a greenr-en) is, aki azon töri magát, hogy ezt lekommunikálja minél hamarabb Magyarországnak.

 Na most szólj hozzá!

         szólj hozzá

Címkék: politika obama környezet

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr96954726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása