Pakol - pánikol - pusztul...

PPJ         2009.02.10.

Frissítés: máris napvilágot látott egy kis adalék, ami igazolja Hetesiék csoportját. Itt <-- Vége lesz az olcsó olaj korszakának 

Hetesi Zsolt előadást tartott a Szent István Egyetemen

Akik ismerik Hetesi Zsoltot és valamennyire közel állnak a zöld kondér fortyogó leveséhez, tudják, hogy nagy a baj. Akik csak azt gondolják, hogy közel állnak, azt mondják, hogy meg tudjuk oldani. Akik pedig alig állnak közel: na Ők nézzék meg eme sokkoló tényeket.  

 

 

         2 hozzászólás

Címkék: videó válság fenntarthatóság hetesi

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr6935090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ati26 2009.02.12. 23:57:38

nem igaz hogy a kis csaj nem bírta felfogni... végy egy tanyát, tyúkot, lovat, krumplit, uborkát és egy ak-t. Azt ha beüt a krakk lesz hova menekülni :]

PPJ · http://greenr.blog.hu 2009.02.13. 01:12:13

Szerintem nem lehetett értenie. Ha megértette volna, azzal a TV-t ássa alá, hiszen a Televízió is része annak a mókuskeréknek, ami olyanná tette a világot, amilyenről Hetesi beszél.
Vagy tényleg ennyire hülye lenne? :S :D

 
 
süti beállítások módosítása