Az elhallgatott ökopárt tiszteletlen az Adventtel?!

PPJ         2012.12.15.

Állatorvosi ló boncolása következik, a neve: Ungarische Média. Történt ugyanis, hogy van egy legalább 2006 óta rendesen elhallgatott ökopárt e honban. Senki sem tud vele mit kezdeni, mert rendesen öko ez, a balnak túl jobb, a jobbnak túl bal, a maffiózók között rendesen kettéosztott párt- és médiapiacon az igazság nincs hasznukra; még a végén tájékozott lenne a köz és a vélemény.

Pedig segítenek, ahol tudnak, lett légyen az sukorói kaszinó, dunakeszi tőzegláp, pátyi golffalu és annak Indexes LMP-sre mosása, 2006-os rendőri brutalitás, a génmódosítás lobbitól mentes ország, a paksi mutáció,  a belváros szétrombolása vagy épp a most zajló termőföld szabadrablás. Szóval nem mondhatnám, hogy tehetetlenül ülnek és csak nyilatkozatokat adnak ki asztal mögül; utánamennek a dolgoknak rendesen... Valószínűnek tartom, hogy a legtöbb magyar ezen ügyek többségéről halott, ellenben nem tartom valószínűnek, hogy az Élőlánc Magyarországért nevéhez kötné, de ebben jelentős felelőssége van a sajtónak!

videkfejlesztesi_miniszterium-cmyk1_01.hirek_kep1.jpg

Viszont a Vidékfejlesztési Minisztérium épp megtisztelt minket azzal, hogy teljes egészében leírja az ökopárt nevét! :DD Ezúton is köszönjük a Minisztérium sajtóirodájának, hogy demonstrációnkra felhívta a figyelmet; rendesebbek, mint a Mandiner, akik (no comment!) előbb közlik egy anticionista gyülekezet teljes felhívását, mintsem, hogy az ország szempontjából lényegesen fontosabb termőföld körüli ügyekről szóló Élőlánc-demonstrációt megemlítsék...

Reagálván a VM közleményére, elegünk van abból, hogy a kormányzati hatalom akarja a náluk felbecsülhetetlenül tisztelettudóbb és igazabb hívő embereknek megmagyarázni, hogy mit jelent Advent! A kormány hagyja abba a kereszténységre való hivatkozást! Farizeus, hazug retorikájuk mélyen sérti az lelkeket!

Dehogy vagyunk mi »civilnek álcázott pártpolitikai akció« - kedves minisztérium! :D Egyértelműen pártként vagyunk bejegyezve, nem civil szervezetként. Nem mellesleg, a politika szó eredeti görög értelme az a köz-jóról való köz-gondolkodás, és ha van valami, akkor a termőföld, az ország szaporíthatatlan közjószága és annak elosztása bizony ebbe a megítélésbe esik! Épp ezt fogjuk a vasárnapi demonstráció alkalmával is számon kérni, hogy miért a nyilvánosság kizárásával, kvázi puccsszerűen döntenek a Parlamentben egy az ország sorsát alapvetően befolyásoló kérdésről?!!!

Kedves, az Advent elfelejtésével minket vádoló kereszténynek álcázott neokonok és neolibek!
A kielegyenafold.hu honlapon a demonstráció meghívójában világosan írva van, hogy "az Advent a várakozás, a befelé fordulás ideje, ilyenkor nem szokás demonstrációt szervezni. Most azonban olyan események zajlanak a Földtörvény ügyében a Parlamentben, mely alapjaiban fogja meghatározni a jövőnket, ezért szervezzük rendhagyó rendezvényünket, hogy figyelmeztessünk minden magyart, akinek fontos az ország, fontos a jövő! Advent 3. vasárnapján, a fény születésére várva el kell mondjuk, hogy a termőföld az élet alapja, mindennapi kenyerünk, létezésünk forrása, a vidéki emberek megélhetése, a jövőnk biztonsága, az Élet maga!"

Az Élőlánc Advent szervezőinek közleménye: "A kormány birtokpolitikája ellen demonstráló december 16-án 15.00 órakor budapesti Kossuth téren kezdődő rendezvényünk középpontjában az Advent áll, ezért a rendezvény egyetlen jelképe az adventi koszorú lesz. Nem szeretnénk, ha erről bárki,vagy bármi elterelné a figyelmet. Ezért arra kérünk mindenkit, hogy zászlók, jelképek, és transzparensek nélkül jöjjön, jó melegen felöltözve."

Végezetül, a minisztérium közleményét alapjaiban teszi nevetségessé, ahogy a hírük mellett, jobb oldalon alul meg éppen a Coca-Colát reklámozza a Fazekas miniszterelvtárs! Hagyjuk már... Hagyjuk már! Ócska! Bóvli. Báb... Majd pont ezek mondják meg, hogy mi az Adventhez illő? A lelkükön kívül még a minisztériumi honlap fehér felületét netán nem akarnák eladni piros villogó üdítőreklámnak? Példát vehetnének más vezetőkről!

Íme az Európa Rádió által az Élőlánc Magyarországért ökopárttal készült telefonos interjú a vasárnapi demonstrációról! http://bit.ly/12e59Wk

De térjünk egy kicsit vissza a magyar média működésére! Tanulságos nap volt az elmúlt hét első két napja! Miközben Schiffer András teátrális hozzászólásokban érvel a Parlamentben az Alaptörvény Földtörvénnyel kapcsolatos módosítása ellen - és gondja van rá, hogy ez már akkor felkerüljön a YouTube-ra, amikor a parlamenti honlapon még meg sem jelent az adás —, Szabó Rebeka, a Parlament Mezőgazdasági Bizottságának LMP-s tagja sem december 10-én, sem 11-én nem volt jelen a bizottsági szavazáson... Pedig december 11-én Szabó Rebeka szavazata döntő lett volna az Ángyán József által benyújtott módosító indítvány ügyében - de Szabó Rebeka nem volt ott. Hogy is van ez?

— Kormányzati puccskísérlet?
Tőkés társaságok vagy családi gazdaságok?
A Kormány által pénteken, 2012. december 7-én puccsszerűen beterjesztett alaptörvény módosító javaslat a családi gazdaságok és a szövetkezetek helyett "integrált mezőgazdasági termelésszervezést" nevesít.

Még a képviselők sem tudják, hogy ez mit is jelent, de hétfőn már szavazniuk kell...

Ángyán József a "T/9400 - Magyarország Alaptörvényének harmadik módosítása" irományhoz adott be T/9400/1-es módosító javaslatot, hogy a tőkés társaságok "integrált termelés szervezése" helyett a "családi gazdaságok és a szövetkezetek" kerüljenek bele a sarkalatos törvénybe.

         szólj hozzá

Címkék: vélemény politika élőlánc coca cola agrártámogatások budai gyula agrárium lmp agrárpolitika élőlánc magyarországért ángyán józsef vidékfejlesztési minisztérium fazekas sándor agrármaffia szabó veronika

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

· 1 trackback         

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr314963865

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az elhallgatott ökopárt tiszteletlen az Adventtel?! 2012.12.15. 14:48:02

Állatorvosi ló boncolása következik, a neve: Ungarische Média.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása