Az olaj- és szénipar támogatta a klímaszkeptikus "független" tudóst

PPJ         2011.07.28.

Amikor Dr. Willie Soon amerikai klímaváltozást tagadó asztrofizikus 2003-ban ellentmondásos tanulmányt írt, melyben megkísérelte megkérdőjelezni a történelmi hőmérsékleti rekordokat, mindenki felvont szemöldökkel jelentette ki, hogy a tanulmányt voltaképpen az Amerikai Petróleum Intézet támogatta. Amikor 2007-ben társszerzőként írt tanulmányában, melyet mellesleg senki nem nézett át, azt állítja, hogy a Sarkvidék és a jegesmedvék nincsenek kitéve a globális felmelegedés hatásainak, rájöttünk - írja a Greenpeace blog, hogy az ExxonMobil és a milliárdos Koch fivérek fizették ezeket az írásokat.

Olvassátok tovább részleteiben!

https://m.blog.hu/gr/greenpeace/image/24581_47351.jpg

         1 hozzászólás

Címkék: klíma greenpeace klímaszkeptikusok

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr123108590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Latoc 2011.07.29. 23:17:48

Insider Job filmben lathattuk mi tortenik ha globalista multik tamogatjak az egyetemeket es ezzel atveszik a tudomanyos ertekezesek feletti ellenorzest. Lefizetik a cegek a tanarokat es a szakertoket akik nem kotelesek feltuntetni a "tanulanyukban", hogy fizetnek a munkajukert es egy megrendelesrol van szo.

Ahol a penz es a hatalom diktal ott sok jora nem szamitok. Lattuk mi tortent nehany eve ahol a penzugyi szakma legjobbjai odafekudtek a bankster-eknek (gangster + banker = bankster). A Wall Street mindenkibol kurvat csinal vagy legalabbis megprobalja.

"Power corrupts. Absolute power absolutely corrupts."

 
 
süti beállítások módosítása