Napikép: Nyomul a GMO lobbi

PPJ         2010.08.27.

A NOL ismert helye a GMO lobbinak. Hiába no: csak le kell nyomni valahogy a torkunkon a GMO-kat. De, hogy (véletlenül...) ekkorát duplázzanak? Venetianer egyik képen mosolyog, másikon komolykodik. Ráadásul teszi mindezt csupán két bejegyzéssel feljebb, mint az "Elszabadultak a transzgének" című. Ennyit a hiteles tudásáról. Parádé! :D "Felemelő," amikor írástudók kis, egybeforrt közössége keményen megdolgozik a (Monsanto) pénzéért…. :D

         4 hozzászólás

Címkék: gmo napikép

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr162251007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bulvármédiás => · http://kepviselo.blog.hu 2010.08.27. 11:58:31

Önmagában véve nem ellenzem a GMO növények termesztését; csak a gyakorlatban az a legnagyobb gond, hogy a kifejlesztő cég vegyszerei szükségesek az életben maradásukhoz.

PPJ · http://greenr.blog.hu 2010.08.27. 12:00:31

@bulvármédiás =>: ez egyáltalán nem véletlen. :D
önmagában véve én sem ellenzem a műanyag poharat csak épp az életünket tönkretevő olajtársaságok kellenek az előállításukhoz.

viccet félretéve. önmagában termesztve is kimutatottan káros a környezetre a GMO növény. úgyhogy nézz utána, hogy miért és ellenezd!

bulvármédiás => · http://kepviselo.blog.hu 2010.08.28. 08:08:46

@Pacsker: Igazad van, nem voltam kellően pontos:
Magát az metódust nem utasítom el csuklóból "Jaj, belenyúltak Isten művébe!" felkiáltással, hogy a növénynemesítést genetikai programozással oldják meg az eddigiek helyett. Tény viszont, hogy az eddigi gyakorlati tapasztalatok inkább kiábrándítóak...

sovesztomesz 2010.08.28. 08:09:46

Az abortusz ellen tüntető apácák szüljenek, a gmo-lobbisták meg egyenek kakát, több milliárd légy nem tévedhet :-)!!!

 
 
süti beállítások módosítása