Dunakeszi-tőzegtavak 34 - Még nincs vége!

PPJ         2010.05.25.

Méghogy Dunakeszi Önkormányzata törvénytisztelő és, hogy "ők alig várják a bíróság döntését" és "köhömm, tiszteletben fogjuk tartani a bíróság döntését". Méghogy az Auchan törvénytisztelő, "tiszteletben tartja a bíróság döntését" és "tiszteletben tartja a természetvédelmi törvényt"!!!

Lö-Lö-Lö-LÓFASZTÖ! A SZITUT OTT TÁMADJÁK MEG, AHOL TUDJÁK!

Mai friss posta:

Az Auchan, Dunakeszi önkormányzatával karöltve megtámadta bíróságon az OKTVF 14/02565-1/2010 határozatát, amiben az OKTVF a Levegő Munkacsoport által kezdeményezett ügyészségi vizsgálat hatására megsemmisítette a KDVKTVF 7346-3/2009 sz. határozatát, amiben indoklás nélkül megszüntette az Auchan területen (nyugati rész) a láp kijelölés eljárást.

Magyarra fordítva: az Auchan és Dunakeszi önkormányzata marhára nem ért egyet azzal a bírósági döntéssel, hogy a láp kiterjedését meg kell vizsgálni, ami egyben azt is jelenti ugye, hogy a láp az bizony láp.


Murvainé megtámadta bíróságon az OKTVF 14/443-13/2010 határozatát, amiben az OKTVF megsemmisítette saját 14/223-13/2009. sz. határozatát (S. Nagy féle nem láp határozat), valamint a KDVKTVF 2419-22/2008. sz. határozatát, amiben Murvainé területéről megállapították, hogy láp.

Magyarra fordítva: Murvainé nagyon nem akarja, hogy a jó befektetésnek gondolt területe lápnak legyen nyilvánítva. Abból neki nem lesz gazdagsága, csak a gyereke élne tovább a jó ökoszisztéma és a levegőtisztító láp miatt, de ezt nem kívánja.

Murvainét ugyanaz a Biczi és Tuzson Ügyvédi Iroda iroda védi, aki Dunakeszi önkormányzatát. Kis adalékok ehhez a firmához:
http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/mszp_ki_a_felelos/2045340/
http://www.webradio.hu/index.php?option=content&task=view&id=84046

Kollégák! Perre fel (beavatkozóként)! Jelentkezzetek be ún. ügyfélként az eljárásba az OKTVF-nél! 

És akármilyen hazugsággal tömi tele a médiát Kecskeméthy polgármester, és akármennyi milliót költ reklámra az Auchan, hogy a konzumidiótáknál "cuki szőrmókokkal" feledtesse a természetpusztító mivoltát, EZ A TETTÜK KÉREM MINDENT ELÁRUL! Szarnak ők a bírósági döntésekre, a természetvédelmi törvényre, a Jövő Nemzedékek Ombudsman döntésére, a beadott Alkotmánybírósági keresetre, nekik egy a lényeg, a saját zsebük, a saját milliárdjaik. Na most hol van a "világmegváltó hőn áhított" Fidesz? Mikor tesz rendet az új kormány Dunakeszin? Sunyin hallgat?

         2 hozzászólás

Címkék: botrány bojkott auchan dunakeszi parkoló beépítés láp kötevife tőzegtavak oktvf

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr882031323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

huong 2010.05.26. 23:25:36

Hé, hozzászólók!
én hozzászólok.
KG monnyon le, mennyen nyugdíjba! Az ő esetében töröljék a nyugdíj korhatár felemelését.
Építettem egy várat. Elsüllyedt. Ne engedjük, hogy az osan eljusson a negyedik várig! Csak a harmadikig: felgyulladt, összedőlt, aztán süllyedt el.

Milyen halak találhatók a tőzegtóban?

PPJ · http://greenr.blog.hu 2010.05.27. 07:29:58

@huong: Lápi fauna valószínűleg megtalálható benne - amiről részletesen Borhidi fog előadást tartani a lápos konferencián, amiről szintén olvashatsz a blogon. Én valószínűsítem a Lápi póc, a Réti csík és a Vágó csík jelenlétét.

 
 
süti beállítások módosítása