Lesz még kutyából szalonna

PPJ         2010.04.03.

Jeremy Dean művész által egész szép hintók lehetnek ezekből a Dummerekből (és más luxusautókból) nemsokára. :D A posztmodern után éljen a remodern!

http://andreaskuefer.com/wp-content/uploads/2010/01/3-3x12.jpghttp://3.bp.blogspot.com/_VkkWQ3Boe2w/S0jMt6DxwhI/AAAAAAAAABE/oEDIfQtKHGM/s1600/11-3x12.jpg

322 lóerőből az olaj elfogytával bizony el fog veszni 320, és externáliaként újra lócitrom lesz az utakon kipufogógázok helyett. :D De addig is mutass be minden Hummernak!

Lesz még kutyából szalonna...

         4 hozzászólás

Címkék: művészet hummer fenntarthatóság

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr561889933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gloucester 2010.04.03. 19:06:04

Legalább több lovászra, utcaseprőre lesz szükség. Növekvő foglalkoztatottság, munkahelyteremtés. Pacitrágya is betöltheti a haszonállatokból származó földtápanyag szükségletét? Már csak arra kell ügyelni, hogy a négylábú motorunkat ne egye meg az éhhalál küszöbén küszködő nincstelen tömeg.
Hátrányuk, hogy ezek is vízigényesek. A végén teveország leszünk. Akkor a kérdésem az, hogy a tevetrágya is jó a termőföldekre?

sovesztomesz 2010.04.04. 08:13:12

Nagyanyám vidéken anno mindig lótrágyával keverte a tapaszt, amivel vályogházát reparálta; jó minőséget lehetett vele mixelni :-)...
...újra fellendülhet a vályogtégla - vert fal-biznisz; végül is ez nem olyan rossz hír. Még a (nád)tetőverő szakma is feléledhet akár ezzel párhuzamosan!

A tevetrágya meg - ha másra nem - jó lesz fűtésre a jurtáinkba az elsivatagosodott közép-magyarországi hideg éccakákon; lehetnének mobiljurta-gyáraink is. Jöhetnének velük együtt a Mongol tőkések is :-)! Egyébként úgy tudom, a honfoglaló Magyaroknak voltak tevéik is; Csontváry Kosztka is ilyesmit vizionált egyik képén. Szóval, újra lesznek tevék is.

Csak ne élnénk oly sokan ehhez az életmódhoz itt Kárpátiában!!! Nem baj, a tévedésből nemzett második gyereket, ha fiú, felajánljuk janicsárnak; tartsák inkább a Szeldzsuk-ék, távolról úgy is rokonok...:-)

...Hű, most látom, bilibe lóg a kezem...

PPJ · http://greenr.blog.hu 2010.04.04. 19:03:35

@Gloucester:

Tevetrágyáról nem volt szó mezőgazdaság kapcsán óráimon. :D
De ilyen primkó (:D) kiindulási alapként, csak mint ökológiai alapon: teve ott van, nem véletlenül nem itt. :D

PPJ · http://greenr.blog.hu 2010.04.04. 19:08:03

@sovesztomesz:
Te mindig megnevettetsz :D!

Amúgy komolyra fordítva: ez így mind szép és jó, csak hogy megint eljutottunk a túlnépesedés kérdéséhez. Mert nem lehet mindenkinek nádfedeles lakása és vályogtéglaháza.
Nincs annyi nád az országban, nincs annyi agyag ezen a 96 ezer négyzetkilométeren ami elég lenne...
Sokan vagyunk... És ezen az öko és a zöld sem segíthet különféle "technológiákkal". Ha majd ezzel szembe tud nézni az emberiség, akkor sok minden meg lesz oldva egy csapásra, szerintem.

 
 
süti beállítások módosítása