Boldog Valentín Napot!

PPJ         2009.02.14.

         2 hozzászólás

Címkék: fotó szeretet valentín

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr96961545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gloucester 2010.02.14. 10:17:25

1 év elteltével is lehet ide kommentelni? :-) Tavaly ilyenkor még messze távol voltam... főleg ettől a blogtól. Már fogékonyabbnak érzem magam a "zöld" témákra. És ha már valentin nap, akkor minden ami "bio" az "zöld" is? "Zöld ajándékok"? Nekem ez képzavar, de biztos érti valaki:
zoldter.hu/eletmod/20100211_valentin_napi_zold_otletek

PPJ · http://greenr.blog.hu 2010.02.14. 10:50:43

@Gloucester:

Megtisztelsz! És örülök jelenlétednek, megismernélek a való életben is, magyarán szervezni kéne már egy greenr találkát :D.

Jézusom, ez mekkora zöld agymosás! Dehogy zöld! Ha felveszed a kritikusi szemüveget akkor egyetlen dolgot látok ezen a weblapon: fogyassz, fogyassz, fogyassz...
www.youtube.com/watch?v=7Lwlx3GnLGs
Ez ALAP a témában!

Természetesen nem attól lesz jó egy bor, hogy bio, hanem ha helyi, de minimum itthoni. Miért ne lehetne fából vagy kőből egy ékszer? De persze újrahasználni sem rossz dolog.
Organikus virágok? Miért milyen a nem organikus? Van olyan? Ez olyan mint a bifiduszos joghurt :D. Minden joghurt bifiduszos, hiszen az az egyik oltóbaktérium, ami egyáltalán joghurttá változtatja a tejet. :D
Sőt, visszatérve a virágra, ezek vágott virágok! Mennek a szemétre 5 nap után. Miért nem cserepes, kiültethető virágot adunk a kedveseinknek?
Ja hogy azt nem lehet lóbálni a sétálóutcában, mutatva, hogy milyen jó dolgunk van?! Akkor vissza is tértünk a linkelt videóhoz: fogyassz, és ha nem teszed vagy máson látod hogy teszi, akkor érezd magad rosszul!

Asszem ennyi :D

 
 
süti beállítások módosítása