Putyin a fenntarthatatlan nyugati civilizációról: "felülmúlja az ókori Róma züllött társadalmát"

PPJ         2013.10.28.

Az elmúlt egy-két évben többször is jelent meg olyan tartalom ezen humánökológiai blogon, amikre sokan csak a szemöldöküket húzgálták, egyesek kiestek a fotelből, mások elpártoltak, de talán még többen bátor és harcias mosollyal konstatálták:snake-(R)dees.jpg "ez igen, végre valaki az ökológiai és geopolitikai összefüggések mentén is vizslatja a világ alakulását fenntarthatósági szempontból"!

A metafizikai "kígyó": "amikor az ember saját létéről, anélkül hogy tudná mikor és hogyan, leszakad, és a sötétség bűvöletében, a létezés távoli, elfelejtett tájaira visszabukik" - Irodalmi DubTechno - Hamvas Béla: Titkos Jegyzőkönyv ("A mutáció")

Szaktársak, barátok, kollégák között is egyelőre kevesen vannak olyanok, akik birtokában lennének a kellő metapolitikai-, társadalmi-, rejtett történelmi- vagy akár okkult politikai tudásnak és tapasztalatoknak. Hozzá kell tennem, hogy ezen "kevesek" viszont a legtágabb területek minőségi szaktudói a teológiától, a tradicionális metafizikán át, az antropozófiáig és persze a hard-core természettudományos ökológia, ökológiai közgazdaságtan vagy éppen mikrobiológia területéről is egyetértés tudja fogadni gondolatainkat.

Így vezetném tehát fel, hogy egy magasabb rálátás, a tudatökológia és a filozófiai szolipszizmus szintjéről miért is jelentetünk meg mi is annyi érdekességet a pénzrendszer működéséről, offshore-ról és illuminátusokról, az összeomlások mibenlétéről, civilizációk végóráiról és kultúrák nagyságáról, transzcendens valóságokról, vagy akár a Bilderberg csoportról, a szubszidiáris autarkiához képest sátánista Új Világrendről (New World Order), és természetesen néhány főbb-, válságkezelő kivezető útról!

putin_dees.jpgIllusztrációk: David Dees

Hívhattok engem, minket, ezen gondolatok miatt, aminek csak akartok, csak akkor kérem, hogy a hozzászólásokban magyarázzátok meg, vajon Putyin miért beszél pont ugyanolyan összefüggésekről, mint Szaniszló Ferenc a "cionista világhatalom"-, Baranyi Tibor Imre és Bogár László a "küzdő szellemek"-, vagy Graham Hancock "a tudat elleni háború" (lásd még: Monokultúra, szürkeség, a tudat monopóliuma) kapcsán...!? Putyin ugyanis köztudottan nem "egy összeesküvés-elmélet hívő hülye gyerek"... Akkor, hogy is van ez? Már csak mi, magyarok nem mondhatjuk ki nyíltan, ami a Napnál is világosabban látszik?! Igen, már lassan csak mi nem mondhatjuk ki, és aki igazán válaszokat keres, az meg fogja találni ennek a kultúrtörténeti és az üdvtörténeti magyarázatát is. De, eljön az idő; már ezek is jócskán a "végidők"!

Mindenesetre köszönjük szépen Putyinnak és nem kevésbé, sőt, al-Assadnak, hogy olyan sötét világhatalom ellen tartják a hátukat és védik a világot, amit a legtöbb európai egyelőre felfogni sem tud, hogy mennyire hálás lehet mindkét államvezetőnek!

Tiszta szívből kívánom, hogy a magyarság mihamarább térjen vissza és eszméljen fel az ősök csarnokában, ahonnan feltámadva az egyetlen isteni hagyomány, a szeretet erejével győzze le a világ sötétségét!
_____________________________________________________________________________________

Putyin: A mai nyugati mocskos civilizáció felülmúlja az ókori Róma züllött társadalmát
(forrás: english.pravda.ru / magyartudat.com)

http://www.magyartudat.com/wp-content/uploads/putin-1.jpgVlagyimir Putyin a közelmúltban fejtette ki nézeteit arról az euro-atlanti hatásról, amely a keresztény európai gyökerek határát próbálja ezoterikus megközelítéssel kelet felé tolni.

Az orosz miniszterelnök szerint a kereszténység bölcsője az Atlanti-óceántól az Uralig terjed – ahogy ezt de Gaulle is kijelentette. Mostanra azonban, a hagyományokban bővelkedő, büszke kontinens teljesen átformálta és felforgatta több ezer éves kultúráját.

Sötét erők dolgoznak a jelenlegi modern euro-atlanti világban, amely térben és időben egyaránt pusztít. Putyin így fogalmazott: Ezt a világot olyan sátáni erők irányítják, amelyek elkötelezett hívei a kereszténységnek. Ebben a kultúrában Lady Gaga, az Android, Tim Burton, stb. képviselik az értéket, lesöpörve Mozart, vagy Tolsztoj által teremtett kultúrát.

Ez az új nyugati világ a kereszténység álarca mögött, a fehér emberek nyakába zúdít minden rosszat, az új pápa pedig hátat fordítva a heteroszexualitásnak, szemet huny a homoszexualitás növekvő térnyerése felett. Nem tesz különbséget jó és rossz között, átlép az ősi nyugati keresztény hagyományokon.

A keresztény nyugat jelenleg egy olyan koncepciót vázolt fel, amely befogadja az orosz ortodox lelkeket és az egész birodalmat, amely valamiféle kegy gyakorlása a volt Szovjetúnió múltjának eltörléséért.

Az euro-atlanti civilizáció három nagyhatalma – az Egyesült Államok (amely leginkább a mátrixra hasonlít, legkevésbé sem nemzetállamra), Anglia (intellektuálisan a legveszélyesebb, gondoljunk csak például Bacon lázadására) és Franciaország (amely 1789 óta hasznosan idióta tagja a pokoli hármas szövetségnek) -, olyan lázadó angyalok, akik bibliát forgatnak. Ez a bűnös civilizáció felelős a tudományosan megtervezett rendbontásokért, lázadásokért és olyan parádés napirendi pontokat dolgoz ki, amelyek az embereket megosztják, lelküket felaprózzák, majd megsemmisítik.

A szociáldemokrata utópia szajkózása abszurd: az a 300 leggazdagabb amerikai oligarcha beszél humanitárius viselkedésről és világbékéről, akiknek vagyona 2300 milliárd dollár és akik az emberek lelkével a legcsekélyebb mértékben sem foglalkoznak. A világot fenekestől felfordítani, megosztani és bankautomatákat gyártani, ez az egyetlen programjuk. Ez az egész, ami zajlik, Hamletbe illő zakkant színjáték.

Gustav Flaubert a Salammbo c. könyvében, írt az oligarchikus világról és a keleti civilizációról. Leírja, hogy a nyugat mennyire a pénz megszállottja, hogyan képes manipulálni az embereket degenerált, mocskos tervének végrehajtásához. Leginkább Karthágóhoz hasonlítható ez a trend, ahol a vallás rendszeresen szedte emberi áldozatait, különösen a gyermekeket kínozta kifinomult kegyetlenséggel. Napjainkban a gyermekek éppen ilyen gyötrelmeknek vannak kitéve, gyakran pusztán árut jelentenek az interneten. A mai nyugati mocskos civilizáció felülmúlja az ókori Róma züllött társadalmát, amelybe beletartozik a mai Róma és Vatikán is.

Flaubertazt azt mondta, Karthágóban a pénz az úr, ahol az oligarchák szabad kezet kapnak a hatalomhoz és a közvélemény megvásárlásához, ennek következménye a kaotikus politika. Oroszország mindezt tapasztalhatta már Jelcin idején, de ugyanez mondható el a globalizáció, mint az új világrend alapítóiról, a francia Sárközyről és az amerikai Bushról is.

A II. világháború után felépített Bilderberg Európa Amerika autokrata vezetését követte, a Rousseau-féle menetrend azonban értelemszerűen nem volt képes megőrizni a szociális, kulturális és nem utolsó sorban a lelki, de még a demográfiai örökségeket sem. A szemlélet igazán a 90-es évekre bontakozott ki, ma pedig azt tapasztalhatjuk, hogy a vezető német és francia politikusok köpnek saját zászlóikra. Merkel a legutóbbi választási győzelmével végképp hátat fordított a német zászlónak, emellett meg kell említeni, hogy választóinak átlagos életkora 60 év. Itt lenne az ideje, hogy a kiöregedett választók tartózkodjanak a szavazástól.

Vlagyimir Putyin kifejezésénél maradva, az euro-atlanti erők baljós szerepe már Lovecraft rémálmaiban is szerepelt. A múltban, őseink féltek a nagy óceán hullámzásának irányától, de ez semmi rosszat nem jelent. Jean Parvulesco könyvében beszámolt Putyin hihetetlen példamutató szerepéről és egyben rámutat: mostantól az európaiaknak semmi köze Ázsia ősi hagyományaihoz.

Vlagyimir Putyin kifejtette még az euro-atlanti erők sötét mítosza szerint, a háborgó Földközi-tengeren erőszakos szélnek kitett hajó pusztulását, megemlítette Atlantis eltűnését, de kitért a Platón által leírt degenerált áltudományra is.

Putyinnak nagy kihívással kell szembenéznie: ugyanis valóban léteznek a tengerben szörnyek, de úgy tűnik, ő nagyon is tudja, kik foglalkoznak velük.

         2 hozzászólás

Címkék: vélemény politika mátrix szíria világ putyin szabadkőműves összeomlás bankrendszer fenntarthatóság gazdasági világválság humánökológia ökológiai válság euro-atlanti erők sötét világhatalom

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr215603026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Di622 · http://www.microglobe.co.uk/nissin-di622-digital-flash-for-canon-eos-ttl-ii-camera-p-5535.html 2013.10.28. 23:07:27

Az, hogy az oroszok szidják a "cionista izraelt" csak a csecsemőknek új.
Aki élt 1990 előtti komcsi világban, az tudja, hogy akkor is így volt.
Sokak számára a jobbik dumája a "cionista izrael" vs "szegény palesztinok" témában egy az egyben a "szép emlékű" komcsi időket idézi, amikor Chrudinák Alajos smúzolt Jasser Arafattal a PFSZ vezetőjével.

Másrészt az Oroszok és a környezettudatos szemlélet....
Ez valami hülye vicc?
Amikor számtalan példa van arra, hogy mennyire beleszarnak a környezetvédelembe.

PPJ · http://greenr.blog.hu 2013.10.28. 23:43:38

@Di622: Egyrészt rengetegen csecsemők itthon, és a linkelt blogbejegyzések után sokan voltak, akik hüledeztek, meg nagyokat néztek, hogy egyáltalán van olyan hogy "cionizmus", meg hát fú, ilyet szabad kimondani, és ez nem egyenlő az "antiszemitizmussal", nahát...

Másrészt, ezt most nem környezetvédőként másod-közöltük, ez most elsősorban metapolitika volt és nem "környezetvédelem". Elolvastad, hogy miről szól a tudatökológia? Mert az nem "környezetvédelem".

 
 
süti beállítások módosítása